La Inspectoria Maria Auxiliadora celebrarà la professió perpètua de Javier Alcedo Ruiz

19 mayo 2022

l

La capilla de Nuestra Señora del Carmen de Salesians Utrera acollirà el proper dissabte 4 de juny, a les 19 h, la professió perpètua com a salesià de Don Bosco per part de Javier Alcedo Ruiz sota el lema “Què vols que faci per tu? (Mc, 10 51).

Aquesta celebració, després de la recent ordenació de Bernabé Arjona, s’emmarca en la recta final del curs en què diferents joves salesians formats a Espanya faran un pas crucial en la seva vida religiosa.

La professió perpètua és dir-li que sí al Senyor per sempre. La professió és l’acte pel qual aquests joves es comprometen amb Déu a viure d’acord amb la vocació que els crida: ser salesià. En una eucaristia, resant una fórmula per això, el salesià promet viure en comunitat, ser obedient, pobre i cast, i dedicar-se completament als joves. Això es fa primer temporalment i després d’un temps per a tota la vida. Aquesta és la professió perpètua. És el moment en què et compromets amb Déu per sempre i és per això que és un dels moments més importants de la vida d’un salesià.

«Des de la fraternitat que ens uneix, us demano la vostra oració per acollir amb generositat i plena disponibilitat aquest do de Déu en el lliurament als joves. Us espero a tots, de forma presencial o des de l’oració», compartia Javi estenent la seva invitació a una celebració que podrà seguir-se també al canal de Youtube de Salesians SMX.

Des de la Inspectoria Maria Auxiliadora s’ofereix generosament una oració sincera pel jove salesià i pel pas que farà i per la Congregació.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilessmxssm
La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

la campaña promovida por el Centro Nacional Salesiano de Pastoral Juvenil, La Coordinadora Estatal de Plataformas Sociales Salesianas, la Confederación de Centros Juveniles Don Bosco, Escuelas Salesianas, Misiones Salesianas, y las ONGD Jóvenes y Desarrollo y Bosco Global, han visibilizado y dado voz a muchos de los principales temas que preocupan a las personas jóvenes a través de la campaña Jóvenes en Positivo.

smxSocial
Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Alumnado de 1º y 2º de la ESO lo realizan en el marco del proyecto “Desmontando tu lado hater”, impulsado por la ONGD y financiado por la Agencia Andaluza de Cooperación Internacional para el Desarrollo.