La Línia s’omple de companyonia i convivència durant les I jornades esportives Don Bosco

13 junio 2023

Salesians La Línea / Área Campo de Gibraltar

l

Durant una setmana, més de 400 alumnes de tota la Línia van participar d'aquest gran esdeveniment esportiu organitzat pel col·legi salesià en col·laboració amb l'Ajuntament.

Del 5 al 9 de juny, el col·legi Salesià San Juan Bosco va ser testimoni d’una celebració esportiva sense precedents: les I Jornades Esportives Don Bosco. «L’ambient d’alegria, companyonia i esperit salesià va impregnar cada moment, creant una experiència única per als 400 alumnes de les 8 escoles participants», expliquen des de la direcció del centre.

Tot i els desafiaments climàtics que es van presentar, els participants van demostrar una actitud exemplar. El bon ambient va prevaleer en cada disciplina esportiva, on els estudiants van mostrar la seva passió, entusiasme i respecte pels seus companys. «La col·laboració de l’Ajuntament, encapçalada pel regidor d’educació Sebastián Hidalgo i el regidor d’esports Javier Vidal, tots dos en funcions, va ser clau per a l’èxit daquestes jornades. El seu suport incondicional i reconeixement al valor de fomentar l’esport i els valors salesians a la joventut va ser fonamental per al desenvolupament de l’esdeveniment”, afegeixen des del centre.

Els clubs esportius locals, el Club Balonmano Linense, el Club de Atletismo Linense, la Unión Linense de Baloncesto i la Escuela Deportiva San Juan Bosco, també van tenir un paper vital en l’organització i l’execució de les jornades. La seva dedicació, experiència i recursos van permetre dur a terme les competències amb èxit, brindant als alumnes una experiència esportiva enriquidora, a més agrair tant a la direcció, als professors i a l’AMPA del col·legi salesià San Juan Bosco com al Club esportiu d’àrbitres veterans d’Algeciras la seva col·laboració de manera desinteressada a l’esdeveniment.

«Aquestes jornades no només es van centrar en la competència esportiva, sinó també en la promoció dels valors salesians. Els estudiants van demostrar solidaritat, companyonia i respecte a cada trobada, felicitant-se mútuament i compartint moments d’alegria i satisfacció. La germandat entre els col·legis participants es va enfortir, generant llaços d’amistat duradors Ens acomiadem amb la promesa de tornar a trobar-nos a la segona edició de les Jornades Esportives Don Bosco, seguirem treballant per convertir aquest esdeveniment en un referent en la promoció de l’esport, l’amistat i els valors salesians», conclouen des de l’escola.

Aquestes jornades han complert amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva en un ambient de competició sa i amb valors com l’esportivitat i la tolerància, a més de promoure la inclusió i la igualtat en comptar amb equips mixts i la participació d’aules específiques.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…