La Pastoral Juvenil aprofundeix en els treballs del Sínode dels Bisbes

14 diciembre 2023

Salesians Comunicació

l

L'equip inspectorial de Salesians SMX reflexiona sobre quins processos poden ajudar com a inspectoria a viure la comunió, fer la participació i obrir-se a la missió.

L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora (SMX) va celebrar de manera on line la tercera sessió del curs 2023/24.

El treball conjunt dels ambients d’Escoles, Oratoris i Centres Juvenils, Parròquies, Plataformes d’Educació Social, juntament amb els sectors d’Animació Vocacional, Animació Missionera, Itinerari d’Educació a la fe, i la Delegació de Comunicació, va tenir com a eix la reflexió sobre la síntesi de l’Assemblea General Ordinària del Sínode dels Bisbes, celebrada en la primera sessió del 4 al 29 d’octubre de 2023.

Amb aquest document guia, seguint la invitació del Papa Francesc a tota l’Església per interrogar-se sobre la sinodalitat, es van compartir processos que poden ajudar com a inspectoria a viure la comunió, realitzar la participació i obrir-se a la missió.

Durant la trobada també va haver-hi ocasió de reflexionar sobre l’aportació dels joves al proper Capítol Inspectorial, a més d’informacions relacionades amb els diferents ambients i opcions transversals.

La propera trobada de l’equip tindrà lloc el 25 de desembre del 2024 en sessió on line.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…