L’associació de Salesians Cooperadors mira al futur a Málaga amb els ‘encuentros Pinardi’

8 noviembre 2023

Gustavo Pérez Reina - Salesians Cooperadors

l

Durant els dies 4 i 5 de novembre per a la Província de Maria Auxiliadora a la Casa Diocesana d'Espiritualitat de Málaga.

El cap de setmana passat del 4 i 5 de novembre de 2023 es va celebrar els anomenats “Encuentros Pinardi” a la Casa Diocesana d’Espiritualitat de Málaga per a la Província de Maria Auxiliadora de Salesians Cooperadors.

«Tenint com a teló de fons la celebració dels 150 anys de la nostra estimada Associació, aquesta data serà recordada per molts per ser el punt de partida del que la nostra Associació de Salesians Cooperadors a la Província de Maria Auxiliadora vol ser i cap a on vol caminar durant el proper trienni», explicaven.

En el marc dels Encuentros Pinardi, representants de la majoria de centres de la Província i Aspirants es van reunir en ambient de família, per reflexionar, els primers sobre la marxa de l’Associació i els reptes que es plantegen tant a nivell local com provincial (aquesta iniciativa s’ha anomenat “Ágora 150”); per als segons ha estat el punt de trobada per conèixer la dimensió associativa de la vocació del Salesià Cooperador i reconèixer en l’espiritualitat i el compromís apostòlic les fonts de l’alegria salesiana.

«Si alguna cosa podem destacar, ha estat el clima de fraternitat i acollida que s’ha generat entre tots els presents. Segur que ens ajudarà a seguir creixent en fidelitat a la vocació i amor pels més desafavorits», concloïen.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

Aprendiendo a vivirBlogs
No sin mi móvil

No sin mi móvil

Estoy seguro de que más de una vez te has echado la mano al bolsillo o al bolso nada más cerrar la puerta de casa pensando que te habías dejado las llaves o la cartera. Y estoy más que seguro de que alguna vez has tenido la misma sensación con el teléfono móvil,...