Les escoles salesianes deixen el seu segell a SIMO Educación

20 noviembre 2023

Salesians Comunicació

l

Del 14 al 16 de novembre es va celebrar a Madrid el Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa amb l'objectiu de mostrar eines i solucions tecnològiques per millorar els processos d'ensenyament-aprenentatge.

Del 14 al 16 de novembre es va celebrar a Madrid el Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa (SIMO) amb l’objectiu de mostrar eines i solucions tecnològiques d’avantguarda al servei de la innovació educativa, així com per a la millora dels processos d’ensenyament- aprenentatge i de la gestió de centres educatius.

Després de la participació activa de Salesians La Cuesta i Salesians Pizarrales a l’anterior edició de SIMO, aquest any va destacar Salesians Alcoi, amb el projecte ArduinoBlocks, al costat de Pizarrales que va repetir la seva presència per compartir les novetats principals després d’aquests dotze mesos. «Han tornat a seleccionar el centre per segon any consecutiu a la XI Edició dels Premis a la Innovació Educativa i Experiències Docents Innovadores, entre les 35 millors experiències d’Espanya», explicaven en aquesta edició que va reunir 125 propostes d’entitats procedents d’11 països amb un contingut enfocat molt especialment a l’educació emocional, els e-sports per a l’educació i la Intel·ligència Artificial aplicada a l’ensenyament.

El representant de Salesians Alcoi, Juanjo López, professor del departament de Telecomunicacions, va presentar la plataforma Arduinoblocks al costat de l’empresa Innovadidàctic i el fabricant Keyestudio. Per la seva banda, les representants de Salesians  Pizarrales van presentar el projecte emocional que duen a terme als cursos d’Educació Primària titulat ‘Educant des del cor’.

De cara a l’any vinent, Salesians Alcoi ja està organitzant una altra edició de la Fira AlcoiBot que se celebrarà el proper 17 de maig de 2024 i que reunirà alumnat, docents, empreses i entitats al voltant de la robòtica educativa i les noves tecnologies.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…