Les Plataformes Socials aprofundeixen en formació en identitat

5 julio 2023

Per Salesians Comunicació

l

La Comissió Inspectorial de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora va celebrar la trobada anual a Godelleta durant els dies 4 i 5 de juliol.

La Comissió Inspectorial de Plataformes Socials (CIPS) de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora va celebrar la trobada anual a Godelleta durant els dies 4 i 5 de juliol.

«Dediquem un temps a formació en identitat. Ho vam fer a partir de l’Estrena del Rector Major “Com a ferment en la família humana d’avui”, també vam valorar el curs 22 – 23 a partir de la Programació corresponent”, compartia Joan Valls, coordinador inspectorial de l’ambient, a la conclusió del mateix.

A partir del PEPSI de l’ambient els participants van fer la Programació del curs 23-24. “Cal destacar que les tres entitats ja han incorporat al nom oficial Salesians Social que, juntament amb el logo compartit, mostren la unitat de les tres entitats. Progressivament anirem intensificant el seu ús que vindrà a substituir l’expressió Ambient Plataformes SMX”, afegia.

L’últim matí es va treballar i es va aprovar el Document defuncions de les àrees, que organitza el treball compartit de les tres entitats. “Abans es va compartir el nou moment que viu “salesians social”, la nostra implicació en aquest i com enriqueix la tasca que realitza cadascuna de les nostres tres entitats”, concloïa.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…