Madrid acull la 7a trobada inspectorial de Salesians Social

23 noviembre 2023

Comunicació Salesians Social

l

Les Plataformes d'Educació Social de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora (SMX) van compartir dies de trobada, reflexió, formació i discerniment.

Durant els dies 21 i 22 de novembre de 2023 va tenir lloc a la casa de les Franciscanes Missioneres de la Divina Pastora de Madrid la 7a trobada Inspectorial de Salesians Social.

Les Plataformes d’Educació Social de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora (SMX) van compartir dies de trobada, reflexió, formació i discerniment.

“Dediquem el primer dia, acompanyats per l’Inspector, Fernando Miranda, i el Vicari, José Luís Navarro, a estudiar el Document “La Inspectoria que somiem”. En actitud de pregària i discerniment busquem els nous camins que ha de seguir la nostra Inspectoria, també la necessària i urgent reorganització, per ser fidels a la realitat, al carisma i al que l’Esperit ens demana en aquests moments”, compartia Joan Valls, coordinador inspectorial de l’ambient, sobre el treball estratègic realitzat i que repercutirà directament sobre Don Bosco Salesians Social, FISAT Salesians Social i Magone Salesians Social.

A la trobada també es va fer present Jordi Lleixà, delegat de Pastoral Juvenil de SMX, que va presentar el document Inspectorial sobre ‘El Primer Anunci’. “El vam fer nostre i vam plantejar com aplicar el que allà se suggereix a totes les nostres realitats educatives”, compartien els participants.

La recta final del matx va estar guiada per Nacho Beltrán, que va plantejar el repte de l’Itinerari de l’Educació afectivosexual. “Ho vam fer a partir de la presentació del llibre del Sector de la Pastoral Juvenil “Una pastoral juvenil que educa per estimar”. Juntament amb altres accions formatives sobre aquest tema que ja s’estan duent a terme tracem un pla de Treball per poder disposar de l’Itinerari properament”, afegien.

Uns dies intensos, fraterns i que llancen una vegada més a la tasca d’animació dels equips de Salesians Social, a través de les seves tres entitats, al servei dels infants, adolescents i joves més vulnerables.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…