Madrid serà testimoni de les ordenacions sacerdotals i diaconals de Salesians Espanya

30 mayo 2022

Salesians Comunicació

l

Tindran lloc el dissabte 11 de juny, a les 12:00, a la parròquia de Maria Auxiliadora dels Salesians a Atocha sota el lema "Senyor, tu ho coneixes tot, tu saps que t'estimo (Jn 21, 17b)" i estarà presidida pel Cardenal Arquebisbe de Madrid, Mons. Carlos Osoro Sierra.

Els Salesians a Espanya celebraran el dissabte 11 de juny les ordenacions sacerdotals i diaconals de sis joves.

Sota el lema «Senyor, tu ho coneixes tot, tu saps que t’estimo (Jn 21, 17b)» tindrà lloc una celebració que estarà presidida pel Cardenal Arquebisbe de Madrid, Mons. Carlos Osoro Sierra, que serà l’encarregat de la pregària i imposició de mans a l’ordenació presbiteral de Sergi Moreno Párraga i Jesús María Ortega Tapia, i diaconal de Luis Álvarez Rodríguez, Diego Borbolla Jiménez, Paulin Kolani i Emmanuel Lokossou.

Els salesians estaran acompanyats per nombrosos membres de la Família Salesiana, amics, familiars i companys que els han acompanyat durant la seva trajectòria vocacional a les Inspectories Salesianes de Maria Auxiliadora i Santiago el Mayor. També hi haurà ocasió de seguir l’emissió a través del Canal de Youtube de Salesians Espanya i als diferents comptes oficials a xarxes socials.

Per la seva banda, les primeres misses de Sergi Moreno Párraga tindran lloc el diumenge 12 de juny, a les 12:00 hores, a Salesians Fuenlabrada (Madrid), i el diumenge 3 de juliol, a les 11:30 hores, a Salesianos Rocafort (Barcelona), mentre que Jesús María Ortega Tapia la celebrarà el diumenge 12, a les 13:00, a Salesians Alcalá de Henares (Madrid), i el diumenge 19 de juny, a les 12:00, a la Parròquia de Nueva Carteya (Córdoba).

Des de Salesians s’estén la invitació i s’ofereix generosament una oració sincera per aquest grup de joves i pel pas que faran per a ells i per a la Congregació.

DESCARREGA EL PROGRAMA DE LES ORDENACIONS

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
El plumero

El plumero

El 8 de diciembre de 1841 Don Bosco se dispone a decir misa en la Iglesia de San Francisco de Turín. El sacristán, Giuseppe Comotti, golpea con el mango del plumero a un pobre aprendiz llamado Bartolomé Garelli. Don Bosco afea al sacristán su actitud. Llama amigo al muchacho e inicia con él su obra a favor de los chicos.