‘Mentoring’, l’acompanyament professional com a prioritat a Salesians Palma del Río

7 marzo 2022

Salesians Palma del Río

l

El mentor és aquella persona professional i competent que comparteix la seva experiència per ajudar els altres. Es tracta d'una font d'inspiració en un determinat tema o àmbit.

Un any més, i en van 5, l’alumnat de 1r de Batxillerat de Salesians Palma del Río va treballar l’experiència de seguiment de la jornada laboral amb un professional de la seva elecció dins del programa ‘Mentoring’.

El mentoring és una pràctica d’ensenyament i aprenentatge que es duu a terme amb l’assessoria i la guia d’una figura coneguda com a “mentor”. D’aquesta manera, el mentor és aquella persona professional i competent que comparteix la seva experiència per ajudar els altres. Es tracta d’una font d’inspiració en un determinat tema o àmbit. En aquest sentit, un bon mentor es caracteritza per ser empàtic, fomentar la creativitat, orientar de cara als resultats, tenir capacitat d’escolta i saber fer front als obstacles. En canvi, per l’altra banda, un bon aprenent roman actiu durant el procés per, amb l’ajuda del seu mentor, assolir els objectius desitjats.

L’alumnat de Salesians Palma del Río va poder viure de primera mà el que significa ser arquitecte, metge, historiador, guàrdia Civil, Policia Nacional, advocat, així fins a un total de 26 professions. «Una experiència inoblidable per a l’alumnat que ha estat possible gràcies a tots els autònoms i empreses que els han acollit. Tant de bo avui aquest alumnat tingui una mica més clar el seu futur», compartien des del centre salesià sobre el projecte.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…