Més de 1.200 inscrits en el IX Congrés Internacional de Maria Auxiliadora a Fàtima

10 julio 2024

ANS

l

A mes i mig de la seva celebració, el IX Congrés Internacional de Maria Auxiliadora ha tancat el termini d’inscripcions amb més de 1.200 participants d’arreu del món.

Fa uns dies s’ha tancat la inscripció pel IX Congrés Internacional de Maria Auxiliadora que se celebrarà a Fàtima (Portugal), del 29 d’agost al 1 de setembre, i que tindrà per lema: “Jo et donaré la Mestra”, en al·lusió al somni dels 9 anys de Juanito Bosco, que inspirà i guià la resta de la seva vida.

El comitè organitzador d’aquest esdeveniment de la Família Salesiana ha comunicat que el número total d’inscrits supera els 1.200 participants, provinents de diverses parts del món salesià. El IX Congrés Internacional de Maria Auxiliadora promet ser una veritable celebració global d’oració i de trobada entre els devots de Maria Auxiliadora.

Els participants inscrits provenen d’una extensa llista de quaranta països dels cinc continents, entre ells d’Espanya, subratllant la universalitat de la devoció a Maria Auxiliadora.

A més dels participants, s’han registrat, per a participar en l’esdeveniment, 132 equips de suport, incloent-hi 207 religiosos, dels que 78 son sacerdots. Aquests números enforteixen el caràcter espiritual i comunitari del congrés.

Les sessions del congrés es duran a terme en varis idiomes, amb traducció simultània al portuguès, espanyol, anglès, francès i italià. L’idioma més parlat entre els participants serà el castellà, amb quasi la meitat dels inscrits, seguit pel portuguès, amb més de 400 participants, i l’italià, amb 200 persones aproximadament.

El programa del IX Congrés de Maria Auxiliadora també inclou visites guiades als llocs sagrats del santuari marià i la participació en el Vía Crucis. Aquestes activitats seran organitzades per grups lingüístics en castellà, portuguès, italià, anglès i francès.

Des de 1988

El Congrés Internacional de Maria Auxiliadora és una trobada organitzada per l’Associació de Maria Auxiliadora (ADMA) –el quart grup de la Família Salesiana– que té com a objectiu promoure el coneixement, aprofundiment i difusió de la devoció a Maria Auxiliadora. Destinat a tots els grups de la Família Salesiana, aquest congrés se celebra cada quatre anys i és un moment molt important pels seus membres, com una oportunitat de devoció i comunió entre tots, reunits sota el mantell de la Mare de Don Bosco.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

Actualidad
¡Gracias, don Ángel!

¡Gracias, don Ángel!

Estábamos en el aula del Capítulo General 27, junto a otros 250 salesianos de todo el mundo, cuando comenzó la votación para elegir al nuevo Rector Mayor. Comenzó a salir el nombre de Ángel Fernández Artime, que terminaba como inspector en Argentina y había sido...

Actualidadssm
Especial Rector Mayor: 10 años 10 aguinaldos, una propuesta clara

Especial Rector Mayor: 10 años 10 aguinaldos, una propuesta clara

El segundo artículo de esta serie conmemorativa es un breve recorrido por los temas tratados en los aguinaldos del cardenal Ángel Fernández Artime durante 10 años. El próximo 16 de agosto renunciará en su cargo como Rector Mayor de la Congregación Salesiana, lo hará rodeado de jóvenes de todo el mundo que están participando el el Sínodo Salesiano de los Jóvenes. Todos ellos conocedores de la propuesta clara de D. Ángel en sus aguinaldos.