Més de mil joves comparteixen a Huelva la XXXII Trobada d’Oratoris i Centres Juvenils

1 junio 2022

Salesians Comunicació

l

La casa de Huelva va ser amfitriona d'aquesta trobada que va tornar al format presencial a la 32a edició.

Aquest cap de setmana milers de joves procedents de diferents punts d’Andalusia han arribat fins la casa de Huelva, per a una mega trobada d’Oratoris i Centres Juvenils, en la seva trenta-dosena edició, organitzada per l’Associació Juvenil Carabela.

Segons ha explicat la presidenta de Carabela, María Mora, “una trobada que per la pandèmia vam haver de posposar i que teníem moltíssimes ganes de poder gaudir amb tots els Centres Juvenils de tota Andalusia, amb Huelva com a epicentre”.

Des de la casa han agraït el suport dels Ajuntaments de Huelva i de Palos de la Frontera; del Puerto de Huelva qui ha patrocinat l’esdeveniment; de la Diputació de Huelva; del IAJ; de la Diòcesi de Huelva o la Federació El Patio.

En aquesta trobada s’ha pogut gaudir de moltíssimes activitats: campionats esportius, manualitats, zumba, inflables, fira i molt més. Proporcionant a tots els joves activitats de temps lliure, lleure esportiu i saludable, un espai on puguin ser ells/es i conèixer altres joves d’Andalusia.

Després de les edicions, celebrades a Huelva, Jerez, Morón de la Frontera i Córdoba us arribarà el torn a una nova casa salesiana per acollir aquesta trobada que supera ja la trentena d’edicions amb el record actualitzat de la trobada de Don Bosco amb Garelli, origen dels Oratoris Salesians.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La lámpara de gas

La lámpara de gas

Una nueva luz Nací en la fábrica “Gas e luce Torino”. Tanto yo, como cientos de hermanas mías, llevábamos impreso el sello del progreso. La intensa y brillante luz que brotaba de nuestras cabezas mejoraba el alumbrado de los hogares de la ciudad. Protegieron mi...