Més de mil joves comparteixen a Huelva la XXXII Trobada d’Oratoris i Centres Juvenils

1 junio 2022

Salesians Comunicació

l

La casa de Huelva va ser amfitriona d'aquesta trobada que va tornar al format presencial a la 32a edició.

Aquest cap de setmana milers de joves procedents de diferents punts d’Andalusia han arribat fins la casa de Huelva, per a una mega trobada d’Oratoris i Centres Juvenils, en la seva trenta-dosena edició, organitzada per l’Associació Juvenil Carabela.

Segons ha explicat la presidenta de Carabela, María Mora, “una trobada que per la pandèmia vam haver de posposar i que teníem moltíssimes ganes de poder gaudir amb tots els Centres Juvenils de tota Andalusia, amb Huelva com a epicentre”.

Des de la casa han agraït el suport dels Ajuntaments de Huelva i de Palos de la Frontera; del Puerto de Huelva qui ha patrocinat l’esdeveniment; de la Diputació de Huelva; del IAJ; de la Diòcesi de Huelva o la Federació El Patio.

En aquesta trobada s’ha pogut gaudir de moltíssimes activitats: campionats esportius, manualitats, zumba, inflables, fira i molt més. Proporcionant a tots els joves activitats de temps lliure, lleure esportiu i saludable, un espai on puguin ser ells/es i conèixer altres joves d’Andalusia.

Després de les edicions, celebrades a Huelva, Jerez, Morón de la Frontera i Córdoba us arribarà el torn a una nova casa salesiana per acollir aquesta trobada que supera ja la trentena d’edicions amb el record actualitzat de la trobada de Don Bosco amb Garelli, origen dels Oratoris Salesians.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilessmxssm
La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

la campaña promovida por el Centro Nacional Salesiano de Pastoral Juvenil, La Coordinadora Estatal de Plataformas Sociales Salesianas, la Confederación de Centros Juveniles Don Bosco, Escuelas Salesianas, Misiones Salesianas, y las ONGD Jóvenes y Desarrollo y Bosco Global, han visibilizado y dado voz a muchos de los principales temas que preocupan a las personas jóvenes a través de la campaña Jóvenes en Positivo.

smxSocial
Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Alumnado de 1º y 2º de la ESO lo realizan en el marco del proyecto “Desmontando tu lado hater”, impulsado por la ONGD y financiado por la Agencia Andaluza de Cooperación Internacional para el Desarrollo.