Nomenament i renovació de directors per a la Inspectoria Maria Auxiliadora

16 junio 2023

Salesians Comunicació

l

L'Inspector Fernando Miranda ha donat a conèixer el 16 de juny a la tarda la relació de salesians que ocupen aquestes noves responsabilitats, després de l'aprovació del Rector Major i el seu Consell.

L’Inspector Fernando Miranda ha donat a conèixer en la tarda del 16 de juny el nomenament dels nous directors de comunitat a través d’una comunicació enviada als germans i a les comunitats salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora. La relació de salesians que ocupen aquestes noves responsabilitats, després de l’aprovació del Rector Major i el consell, és la següent:

Nomenats per al trienni 2023-2026

BADAJOZ | José Miguel Gambín Gallego
BARCELONA MARTÍ-CODOLAR | Francisco Antonio Echeto Zubiri
CÁDIZ | Mario José Pardos Ruesca
CÓRDOBA | Fernando Báñez Martín
ELCHE | José Javier Sevilla Miana
JEREZ DE LA FRONTERA-LORA TAMAYO | Eduardo Arduña Lafora
LAS PALMAS DE GRAN CANARIA | José Antonio Perdigones Bautista
ÚBEDA | Francisco de Paula Jaldo Gómez

A més, es va comunicar la relació de directors confirmats en finalitzar un primer trienni entre els que han estat ratificats:

JAÉN | Juan Carlos Macías Díaz
SAN JOSÉ DEL VALLE | Miguel Montes Infantes
UTRERA | Ramón Ángel Ronda Segrelles

Al seu missatge Fernando Miranda deixava també paraules d’agraïment per als nous nomenaments, alhora que reconeixia la tasca dels salesians que finalitzen etapa, igual que els consellers sortints que emprenen una nova missió. «Agraeixo a aquests germans la seva disponibilitat per acceptar aquest servei, així com la responsabilitat i el sentit de paternitat que comporta. Dono gràcies a Déu per la seva generositat i fe. Tots sabem que és un servei compromès i exigent. Per això, la seva ràpida acceptació és per donar gràcies a Déu, que cerca guiar el seu poble amb pastors lliurats als germans de la comunitat, als joves i a tots els grups de la Família Salesiana que donen vida a les cases on són enviats. Alhora, m’agradaria que el seu exemple estimuli també en tots nosaltres el sentit de llibertat i de pertinença davant de les propostes dels canvis que puguin arribar en els propers dies. Gràcies de cor als salesians que acaben com a directors en aquestes comunitats o que finalitzen el seu servei com a Consellers Inspectorials i que ara comencen un trienni com a directors. Agraïm a Déu el seu camí de servei i de lliurament», afegia.

Aquesta comunicació també va servir per informar que José Luis Navarro, Vicari Inspectorial, continuarà sent el Delegat per al Carisma i la Missió compartida i, a més, el Delegat de Formació. Coordinarà també la Comissió Inspectorial de Protecció de Menors. «Cadascuna d’aquestes delegacions comptarà amb una comissió composta per salesians i laics. També serà el delegat de l’Inspector per a les Cases gestionades per seglars. Des d’aquest moment ja té a càrrec seu els diferents correus electrònics de cada delegació».

«Que Jesús el Senyor sostingui i acompanyi la nostra vocació i que Maria sigui el nostre auxili en aquest camí de resposta a la crida de Déu i de lliurament als joves més pobres», finalitzava.

Les properes setmanes es duran a terme els tradicionals actes de comiat i presa de possessió dels nous directors i es donarà a conèixer la configuració de les comunitats.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…