Nomenament i renovació de directors per a la Inspectoria Maria Auxiliadora

9 junio 2022

Salesians Comunicació

l

L'Inspector Ángel Asurmendi Martínez ha donat a conèixer el matí del 9 de juny la relació de salesians que ocupen aquestes noves responsabilitats, després de l'aprovació del Rector Major i el Consell.

L’Inspector Ángel Asurmendi Martínez ha donat a conèixer al matí del 9 de juny el nomenament dels nous directors de comunitat a través d’una comunicació enviada als germans de les comunitats salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora. La relació de salesians que ocupen aquestes noves responsabilitats, després de l’aprovació del Rector Major i el seu consell, és la següent

Nomenats per al trienni 2022-2025

Alcoi | Rosendo Soler Miró
Algeciras | Juan Francisco Huertas Carretero
Alacant | Segundo García Fernández
Barcelona – Rocafort | Narcís Frigola i Ramió
Girona | Ramon Bosch i Costa
Huesca | José Domingo Anzano Lacarte
Jerez-Lora Tamayo | Mario Pardos Ruesca
Málaga | Tomás Sánchez Vázquez
Mataró | Antoni Vilarrubla i Grau
Sant Adrià de Besós | Juan José Rodríguez Sánchez
Sant Boi de Llobregat | Joan Camps i Marqués
Sevilla-Bartolomé Blanco | Manuel Hurtado Solís
Sevilla-Triana | Francisco José Pérez Camacho
València-Sant Antoni Abat | Santiago Muñoz Sanahuja

A més, es va comunicar que tots els directors pendents de confirmació en finalitzar un primer trienni han estat ratificats.

El Provincial salesià, davant la difusió d’aquests nomenaments, volia destacar, com recullen les Constitucions Salesianes, que ‘l’Inspector i el Director, com a animadors del diàleg i la participació, guien el discerniment pastoral de la comunitat perquè camini unida i fidel a la realització del projecte apostòlic’. En el seu missatge a la Delegació de Comunicació deixava també paraules d’agraïment per als nous nomenaments, alhora que donava gràcies als germans que finalitzaven etapa. «A tots agraeixo la disponibilitat, el lliurament generós davant les necessitats de la Inspectoria i el sentit de pertinença a la Congregació», afegia.

Les properes setmanes es duran a terme els tradicionals actes de comiat i presa de possessió dels nous directors i es donarà a conèixer la configuració de les comunitats.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

Centros Juvenilesssm
¡En Verano, de nuevo contigo!, más de 30 jóvenes voluntarios apostando por sus pueblos

¡En Verano, de nuevo contigo!, más de 30 jóvenes voluntarios apostando por sus pueblos

El lunes 4 de julio han comenzado las actividades del campamento urbano “Campamuriel Don Bosco 2022” con más de 130 participantes en las instalaciones del Centro Don Bosco de Villamuriel de Cerrato. Lo ha inaugurado, en torno a las 10 de la mañana , Roberto Martín,...

ActualidadCentros Juvenilessmxssm
La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

la campaña promovida por el Centro Nacional Salesiano de Pastoral Juvenil, La Coordinadora Estatal de Plataformas Sociales Salesianas, la Confederación de Centros Juveniles Don Bosco, Escuelas Salesianas, Misiones Salesianas, y las ONGD Jóvenes y Desarrollo y Bosco Global, han visibilizado y dado voz a muchos de los principales temas que preocupan a las personas jóvenes a través de la campaña Jóvenes en Positivo.

smxSocial
Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Alumnado de 1º y 2º de la ESO lo realizan en el marco del proyecto “Desmontando tu lado hater”, impulsado por la ONGD y financiado por la Agencia Andaluza de Cooperación Internacional para el Desarrollo.