Oberta la inscripció per a la Peregrinació Europea de Joves a Santiago de Compostela

1 abril 2022

Pastoral Juvenil

l

El Moviment Juvenil Salesià (MJS) ofereix la possibilitat, en aquest il·lusionant any sant, de participar a la Peregrinació Europea de Joves (PEJ) a Santiago de Compostel·la.

El Moviment Juvenil Salesià (MJS) ofereix la possibilitat, en aquest il·lusionant any sant, de participar en la Peregrinació Europea de Joves (PEJ) a Santiago de Compostel·la.

Es desenvoluparà de l´1 al 7 d´agost, amb la realització d´un tram del Camí de Sant Jaume. Al llarg de la tarda del dia 1, el MJS inicia la trobada en una acollida que tindrà lloc a Salesians Cambados, amb l’objectiu de preparar la primera etapa del camí, just al dia següent. El dia 3 d’agost, el grup s’incorporarà al ritme ordinari de la trobada, organitzada per la Conferència Episcopal Espanyola (CEE)

El pelegrinatge per a joves del 2022 porta per lema Joven levántate y sé testigo. El apóstol Santiago te espera i es convoca amb motiu de l’Any Sant Compostel·là 2021 que va ser prorrogat fins a finals del 2022 pel Papa Francesc.

La capital gallega esdevindrà uns dies un punt de trobada de joves arribats de diferents punts d’Europa. Una nova oportunitat per posar-nos en camí en comunitat, compartint moments de pregària i creixement personal, a més d’activitats com a concerts i altres experiències lúdiques.

Inscripcions i requisits per participar a la PEJ 2022

La inscripció (250€) inclou l’hostalatge i la pensió completa els dies de la PEJ (de l’1 al 7), així com els trasllats entre Santiago i Salesians Cambados, a més de la inscripció a CEE. No inclou altres costos de desplaçament.

El termini d’inscripció s’inicia des d’avui mateix fins al 15 de maig, a través d’‘aquest enllaç, on també trobaràs informació sobre les formes de pagament.

Tots els menors d’edat que hi vulguin participar ho han de fer acompanyats d’una persona responsable que sigui més gran, a més de completar i lliurar aquesta autorització a l’anterior enllaç d’inscripció.

Comptem amb la participació de totes les persones joves que vulguin viure l’experiència, entre 16 anys (nascuts a l’any 2006) i 35 anys (nascuts a l’any 1987), a través dels seus grups de referència dins del Moviment Juvenil Salesià.

Pots realitzar qualsevol consulta sobre la PEJ 2022, adreçant-te al següent correu electrònic encuentros@pjs.es 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…