Palma del Río, Ciutat Amiga de la Infància

22 marzo 2022

Comunicació Salesians Palma del Río

l

Representació salesiana entre els 40 alumnes de quart i cinquè curs de primària que formaran part del Consell de Participació Infantil amb l'objectiu d'aconseguir que la localitat cordovesa aconsegueixi el reconeixement d'UNICEF.

Durant aquest mes de març es va dur a terme, al Saló d’Actes de l’Ajuntament, el II Consell de Participació Infantil a Palma del Río que té com a objectiu aconseguir que la localitat cordovesa aconsegueixi el reconeixement per part d’UNICEF com a Ciutat Amiga de la Infància.

Aquest organisme estarà format per 40 alumnes de quart i cinquè curs de primària dels centres educatius de Salesians, Carmona Sos, El Parque, San Sebastián, Ferrobús i Inmaculada Concepción.

Els participants van poder presentar una campanya electoral que els va permetre ser elegits per la resta de l’alumnat de forma democràtica. El seu mandat durarà dos anys i donarà veu a la infància de la localitat.

Entre les primeres mesures presentades hi ha més zones verdes, més bancs d’aliments o iniciatives per al temps de lleure com un parc amb activitats de tirolina i escalada, pista de voleibol, bústies de suggeriment per als ciutadans i més papereres, entre d’altres idees traslladades a Esperanza Caro de la Barrera, alcaldessa de la ciutat, que va destacar la tasca i la representació que tindran abans els seus companys per mostrar «una societat més justa i igualitària».

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…