Passos Ferms cap a l’Arrelament en la Fundació Don Bosco

3 abril 2024

Per Fundació Don Bosco

l

Èxit en el Projecte d’Acompanyament a Granada

En el marc del Projecte “Acompanyament a Joves en Situació de Sense llar” a Granada, s’ha aconseguit una fita important aquest mes de març: l’aprovació d’una sol·licitud de residència per arrelament social per a un dels participants, M. Aquesta fita representa el fruit de l’esforç continuat i la dedicació en itineraris de llarg termini.

Durant quatre anys, l’equip del projecte acompanyà a M. en la gestió del procediment en estrangeria, enfrontant reptes i obtenint respostes desfavorables en tres ocasions anteriors.

Nogensmenys, la persistència i la paciència han demostrat ser fonamentals, ja que, a l’obtenir i presentar un precontracte laboral, finalment ha arribat la resolució favorable.

Cal agrair a la Conselleria d’Inclusió Social, Joventut, Famílies i Igualtat de la Junta d’Andalusia ja que ha sigut un pilar fonamental en aquest procés, donant suport i permetent que projectes com aquest continuïn oferint acompanyament en itineraris perllongats.

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La sotana

La sotana

Nací en el taller de sastrería del maestro Andrea Fanelli de Chieri; sastre de las sotanas que visten los seminaristas por vez primera. Prontamente fui instruida en la alta dignidad a la que había sido llamada. En una habitación llena de bobinas de hilo negro,...