Pilar Fuertes, professora de Salesians Borriana, rep el premi Magistrals de la Universitat Politècnica de València (UPV) per la seva tasca com a docent

16 mayo 2023

La Plana al dia / Salesians Comunicació

l

El guardó reconeix els millors docents de la Comunitat Valenciana segons la votació dels estudiants universitaris de primer curs.

Pilar Fuertes, professora de Matemàtiques d’ESO i Batxillerat a Salesians Borriana, ha estat reconeguda amb un dels premis Magistrals atorgats per la Universitat Politècnica de València (UPV) als millors docents de la Comunitat Valenciana segons la votació dels estudiants universitaris.

La selecció del professorat es realitza a partir d’enquestes entre l’alumnat de primer curs de la Universitat Politècnica de València, fet que emociona especialment les persones homenatjades.

L’acte, que va tenir lloc el 12 de maig al saló d’actes del rectorat de la UPV, va comptar amb la intervenció d’un representant dels professors premiats, que va destacar la importància del treball docent a l’ESO i al Batxillerat.

Posteriorment, es van lliurar les plaques commemoratives i, en representació de tot l’alumnat de la UPV, Alejandra Maximino, de Borriana i antiga alumna salesiana va pronunciar un discurs d’agraïment a totes les premiades i premiats per la motivació, il·lusió i ganes de seguir endavant amb els seus estudis.

Pilar Fuertes va estar acompanyada per familiars i també pel director del col·legi, José Burdeus; el director pedagògic de Secundària, Juane Gumbau i la cap d’estudis de la secció, Esther Llorens; així com per antigues alumnes de Salesians Borriana que ara estudien a la UPV.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…