Pozoblanco i Àfrica, unides per un mateix somni

21 marzo 2022

Comunicació Pozoblanco

l

Una cita per donar a conèixer la realitat dels projectes al continent africà liderats i impulsats pel pare César: "Sueño misionero".

En un acte entranyable i emotiu a la tarda del 18 de març va ser presentat al poble de Pozoblanco el somni missioner. Una vetllada viscuda en família coneixent la realitat dels projectes a Àfrica liderats i impulsats pel pare César: «Su sueño es nuestro sueño».

Al llarg de l’esdeveniment van ser molts els testimonis missioners que van presentar la personalitat i l’obra de salesià assassinat, la seva història i la seva visió de profeta dels nous temps. No van faltar les salutacions del Rector Major, don Ángel Fernández Artime, i del Regional don Juan Carlos Pérez Godoy, a més dels missioners Romeo Salami i Rafael Cosme que van compartir les seves paraules i entusiasme.

«Vam tenir l’oportunitat de conèixer l’Obra i la Missió dels salesians a Kara, nou pati de la nostra Casa Salesiana de Pozoblanco, i traslladar-nos amb la imaginació i el sentiment, a aquells llocs i als joves. També la família de Cèsar va tenir el seu moment d’agraïment a tots els que ajuden, també al Col·legi de El Guijo, a fer possible el somni d’un món millor«, compartien des de la presència salesiana cordovesa.

«Al Procurador de Misiones Salesianas, arribat des de Madrid i al Sr. Alcalde, gràcies pel seu suport sempre concret a portar a Pozoblanco més enllà del Continent. I al grup de Teatro Lorenzo Santacruz i a la Banda de los del Perdón, per aportar l’innegable valor salesià del teatre i la música, el somriure i l’esperit elevat a cada nota que va sonar al Teatre», afegien sobre els detalls que van fer possible aquesta trobada.

El proper esdeveniment, dins del programa preparat per a l’ocasió, és l’exposició Indestructibles que s’inaugurarà el proper dia 22 i estarà disponible al Silo, de 17:00 a 20:00, fins al dia 31 de març. Aquesta tarda es donarà per conclòs aquest mes missioner i es farà un sentit homenatge a Don Eusebio Muñoz que tant va impulsar aquest somni.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…