Professorat de recent incorporació rep formació sobre l’educació salesiana

21 octubre 2024

Salesians Comunicació

l

Més d’un centenar de docents de nova incorporació van participar en la tradicional formació inicial per segon any que es va impartir a Málaga. La casa Diocesana d’espiritualitat Beato Manuel González va acollir aquesta trobada formativa per a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora sobre la relació educativa salesiana a l’escola que va estar acompanyades per l’equip coordinador d’Escoles, encapçalat pel salesià Miguel Canino, i que va comptar amb la participació de Luis Miguel Notario, Joaquín Martín, Andrés Corbacho, a més del salesià Pablo Faccia.

Entre els temes tractats va destacar ‘L’educador de l’Escola Salesiana’, ‘El model de persona’, ‘La Pastoral a l’Escola’ i ‘Els salesians al món’, entre d’altres.

Des de l’equip inspectorial d’Escoles explicaven, en línia amb l’itinerari començat en anys anteriors, que “els docents han adquirit durant aquests dos dies de formació i convivència competències en clau salesiana, per continuar creixent a la tasca educativa que fan amb els alumnes”.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…