Reconeixement al salesià Pepe González

14 junio 2022

Salesians Comunicació / Fundació Don Bosco

l

La Delegació de Salut i Família de la Junta d'Andalusia va reconèixer la tasca del salesià donant-li nom al Centre d'Atenció d'Adiccions i Comunitat Terapèutica de la localitat de Lopera a la província de Jaén.

«No cada dia li posen el teu nom a un espai on es treballa en favor dels més desafavorits«. Aquesta va ser la idea que va ressonar amb força el dia 10 de juny passat, data en què es va fer realitat la notícia que coneixíem recentment i que omplí d’alegria nombrosos integrants de la Família Salesiana.

La Delegació de Salut i Família de la Junta d’Andalusia va reconèixer la tasca del salesià Pepe González donant nom al Centre d’Atenció d’Adiccions i Comunitat Terapèutica de la localitat de Lopera a la província de Jaén.

«L’empremta de Pepe és especial en tots els sentits i tenim la sort que continua donant fruit. Enhorabona Pepe, per aquest reconeixement tan merescut! T’estimem molt!», compartien des de la Fundació Don Bosco a xarxes socials després de l’anunci.

Unes paraules de Pepe, plenes de reivindicació per la feina a favor d’aquest col·lectiu i d’agraïment personal, van posar fi a l’acte abans del descobriment de la placa amb el nou nom del centre.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadssmVisitaExtraordinaria
Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de las Casas de la inspectoría de Santiago el Mayor celebraron su asamblea anual los pasados 24 y 25 de abril en la Casa de Ejercicios de la Esclavas del Cristo Rey de Madrid. Un foro de evaluación y reflexión convocado por...