Rota s’uneix en prevenció: No al joc d’atzar entre els joves

31 octubre 2023

Jesús M. López | Portal Cádiz

l

Els Serveis Socials de la localitat van dur a terme una sèrie de tallers i xerrades adreçades a l'alumnat de 4t d'ESO.

En el transcurs del matí del divendres 27 d’octubre, el II Pla Municipal sobre Drogues i Addiccions de la Delegació de Serveis Socials de Rota va dur a terme una sèrie de tallers i xerrades dirigits a l’alumnat de 4t de l’ESO de Salesians, Salesianes, IES Astaroth i Pozo Nuevo, que es van unir a aquesta proposta que forma part de l’Oferta Educativa Municipal.

L’objectiu principal d’aquestes xerrades i la distribució de fulletons i material promocional ha estat tractar amb els estudiants els problemes derivats de l’addicció i les conseqüències greus que comporten els jocs d’atzar. Aquests perills afecten tant les cases d’apostes físiques com les plataformes en línia, i tenen un profund impacte en la salut i el benestar dels joves i el seu context proper. Posteriorment, la delegada de Serveis Socials, Luisa Fernández, va expressar el seu agraïment als centres educatius per la participació activa en aquesta iniciativa.

Aquesta activitat forma part d’una campanya més àmplia duta a terme amb motiu del Dia Nacional Sense Jocs d’Atzar. Fernández també va ressaltar la necessitat de focalitzar aquests esforços en la població juvenil, grup on s’ha observat un increment en els casos d’addicció als jocs d’atzar i apostes esportives.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…