Salesians Alcalá manté la seva aposta per la divulgació científica

17 marzo 2022

Salesians Comunicació

l

El Teatre Gutiérrez de Alba de Alcalá de Guadaíra va acollir la IV edició de les Jornades ‘EduCiencia’ de divulgació científica que desenvolupa el centre Salesià Nuestra Señora del Águila, en col·laboració amb la Delegació d’Educació de l’Ajuntament d’Alcalá de Guadaíra i l’editorial Edebé.

Diversos ponents, avalats pel seu recorregut en la ciència i pel seu foment, s’han unit al centre salesià per desenvolupar xerrades científiques noves i amb un marcat caràcter experimental. L’activitat ha comptat amb la participació de convidats de reconegut prestigi com Javier Sánchez Perona, Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments i doctor en Química, i Conchi Lillo, Llicenciada en Biologia i doctora en Neurociències, a més de mantenir dos espais complementaris:

  • Espai “Joves divulgadors”, en què l’alumnat dels centres participants van exposar, a tall de microxerrades, algunes novetats del panorama científic internacional.
  • Concurs de còmics científics amb el lliurament dels premis per La ciencia en portada, on es van exposar els millors treballs i es van donar a conèixer els guardonats d’aquest any.

Cal destacar que en aquesta IV edició es va tenir la satisfacció de comptar amb la presència i la participació d’alumnat de cinc centres educatius de la ciutat.

«A fi de consolidar el mètode científic en el nostre context educatiu i de promoure les vocacions entre els joves, un any més, desenvolupem aquesta iniciativa divulgativa per a tot l’alumnat de la localitat d’Alcalá», comparteixen des del centre salesià sobre aquesta trobada que ha aconseguit diferents reconeixements per la seva forma de divulgar la Ciència amb un estil diferent, amè i proper i que mira a l’any vinent amb una cinquena edició que somia en gran.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…