Salesians Antequera estrena gimnàs gràcies al Programa de transició a la vida adulta i laboral

19 diciembre 2023

Comunicació Antequera

l

La proposta va consistir en un projecte i reforma íntegra del gimnàs del centre.

El grup d’alumnes del Programa Formatiu per al Trànsit a la Vida Adulta i Laboral (PTVAL) de Salesians Antequera desenvolupa la seva formació entorn de tres àmbits d’aprenentatge: Autonomia Personal en la Vida Diària, Integració Social i Comunitària; i Habilitats i Destreses Laborals.

Duen a terme una metodologia eminentment pràctica a través un treball per projectes, tallers i situacions d’aprenentatge dins d’una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i serveis a la comunitat.

El grup fa un procés de reflexió sobre alguna millora que es pot dur a terme en el centre, es valora grupalment en l’aula, s’aporten idees, possibles solucions, s’estudia la seva viabilitat, es prepara un projecte, un pressupost i es presenta a l’equip directiu perquè en doni el seu vistiplau.

En aquest procés es treballen continguts des de començament a fi, tant en classe com de mode vivencial, a través de l’experiència directa. En aquesta ocasió el seu projecte de treball s’ha centrat en fer millores en el gimnàs del col·legi, el treball els ha portat un mes i mig; i ha estat un treball dur i conscienciós. Des de pintar el sòl amb pintura especial, fins a arranjament de taulells i decoració; i com no, l’etern problema del sostre que es va solucionar amb malles d’ocultació. Gràcies a totes les persones que han apostat per nosaltres des de l’equip directiu, administrador, personal de manteniment, gràcies a tots i especialment a aquest grup per la gran feina realitzada.

En aquest vídeo, es pot veure la gran feina realitzada

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…