Salesians Cartagena immers en el món laboral des de la simulació empresarial

9 noviembre 2023

Salesians Cartagena

l

Els alumnes de Gestió administrativa treballen des d'una experiència pràctica molt valorada al mercat laboral gràcies a la metodologia de Simulació d'Empreses amb Fins Educatius.

Els alumnes de segon curs de Gestió administrativa de Salesians Cartagena han iniciat l’activitat de l’empresa simulada ‘Restaura2 Bosco SLS’ al mòdul d’Empresa a l’aula.

Restaura2 Bosco SLS, és una empresa simulada que es dedica a la comercialització a l’engròs de productes d’hostaleria, seguint el programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Fins Educatius) de la Fundación Inform. Els alumnes passaran per diferents departaments, faran la gestió de compravendes i es relacionaran amb altres empreses simulades d’altres centres educatius de la plataforma.

Aquest projecte de formació que es caracteritza per la rèplica de situacions reals de treball utilitzant la simulació d’empreses com a metodologia d’aprenentatge amb l’objectiu de capacitar persones en el camp de l’administració i la gestió empresarial.

La metodologia SEFED és una metodologia activa i amb un component clarament professional. Promou la formació per mitjà de l’experiència: aprendre fent i aprendre treballant. L’alumnat aprèn a mesura que fa les diferents tasques, és el protagonista del seu aprenentatge.

“En el marc d’aquest ambiciós programa, l’empresa Restaura2 Bosco SLS ha rebut una acollida positiva entre els estudiants, que han mostrat gran entusiasme i compromís amb les tasques encomanades. En interactuar amb altres empreses simulades, no només consoliden les seves habilitats administratives, sinó que també enforteixen la seva capacitat de comunicació i treball en equip, elements essencials al món empresarial real” expliquen des del col·legi salesià.

La iniciativa s’espera que tingui un impacte significatiu en l’ocupabilitat d’aquests joves un cop finalitzin els estudis, ja que comptaran amb una experiència pràctica molt valorada al mercat laboral.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…