Salesians Godelleta renova el seu arboret

7 diciembre 2023

Comunicació Salesians Godelleta

l

L'Escola d'Educació Ambiental Bosco, des del 1995, comptava amb un arboret amb més de 40 espècies d'arbres catalogades, sense comptar arbustos ni herbes silvestres. Aquest arboret ha patit les inclemències del temps i el pas de milers d'alumnes; i necessitava una renovació integral.

«La renovació de l’Arborètum no podria haver-se dut a terme sense la inestimable ajuda d’Antonio Gil Segura i el seu alumnat de Formació Professional, que amb els materials aportats per Godelleta van fer servir la seva bona feina i segell personal al disseny del peu, en acer corten, incorporant el logotip de Salesians. El nostre agraïment a la Comunitat d’Elx Matola i als seus Alumnes”, expliquen des de Salesians Godelleta.

I afegeixen: “d’altra banda, Juanjo Díaz, Gerent de  MINIBRAN, va oferir tota la feina de dissenyar i maquetar els nous textos de l’arborètum».

Amb aquest actualitzat recurs, Salesians Godelleta, disposa ara d’una eina més per estimular la curiositat i aprofundir en el coneixement de la vegetació que els envolta, alhora que fer més agradables i entretingudes les passejades per la finca.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…