Salesians Huesca llança el VII Concurs de fotografia ‘Un viaje a la esperanza’

15 julio 2024

Por Comunicació Huesca

l

Entarachen Bosco Global convoca el seu VII Concurs de Fotografia, centrat en la realitat dels països empobrits.

Imatges que impacten, qüestionen i interpel·len. Imatges que criden a la reflexió, a l’acció, a la generositat. Imatges que parlen d´injustícia, de pobresa… però també d´esperança. Imatges que ens apropen a realitats i reflexions que han de formar part de la nostra consciència com a ciutadans del món.

Amb un doble objectiu artístic i de reflexió social,  Entarachen-Bosco Global convoca el seu VII Concurs de Fotografia “Un Viaje a la Esperanza”, centrat en fotografies que mostrin realitats de països empobrits, i a què poden concórrer fotògrafs tant professionals com aficionats de qualsevol nacionalitat.

El concurs es desenvolupa en tres modalitats: millor fotografia, amb un premi de 400 euros al guanyador; millor sèrie composta de tres fotografies, categoria dotada amb 300 euros; i millor fotografia de projectes de Cooperació al Desenvolupament i Ajuda Humanitària, modalitat el primer premi de la qual de 500 euros serà donat a l’organització que desenvolupa el projecte que es mostra a la fotografia premiada.

El termini d’admissió de treballs s’estén fins al proper 15 de juliol.

Els treballs finalistes i guanyadors seran exposats al mes d’octubre, quan també tindrà lloc el lliurament de premis a Huesca.

El concurs de fotografia “Un Viaje a la Esperanza” es va desenvolupar de manera anual fins al 2020, quan va quedar interromput per la pandèmia. Entarachen-Bosco Global vol recuperar així aquesta activitat d’Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania Global, promovent a través de l’exposició de les fotografies finalistes la reflexió activa al voltant de la desigualtat i el desenvolupament sostenible.

La participació es realitza de manera totalment on line, a través del següent enllaç: https://entarachen.salesianoshuesca.org/registro 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

Actualidad
¡Gracias, don Ángel!

¡Gracias, don Ángel!

Estábamos en el aula del Capítulo General 27, junto a otros 250 salesianos de todo el mundo, cuando comenzó la votación para elegir al nuevo Rector Mayor. Comenzó a salir el nombre de Ángel Fernández Artime, que terminaba como inspector en Argentina y había sido...

Actualidadssm
Especial Rector Mayor: 10 años 10 aguinaldos, una propuesta clara

Especial Rector Mayor: 10 años 10 aguinaldos, una propuesta clara

El segundo artículo de esta serie conmemorativa es un breve recorrido por los temas tratados en los aguinaldos del cardenal Ángel Fernández Artime durante 10 años. El próximo 16 de agosto renunciará en su cargo como Rector Mayor de la Congregación Salesiana, lo hará rodeado de jóvenes de todo el mundo que están participando el el Sínodo Salesiano de los Jóvenes. Todos ellos conocedores de la propuesta clara de D. Ángel en sus aguinaldos.