Salesians Jaén, bandera d’Andalusia a la Solidaritat i la Concòrdia

28 febrero 2022

l

La presència salesiana, amb la representació del seu director Juan Carlos Macías, va rebre aquest reconeixement per la promoció i ple desenvolupament de la infància, l'adolescència i la joventut en situació de desigualtat social, a més d'agrair els 50 anys de la seva arribada a la capital de la província de Jaén.

La Delegació del Govern andalús a Jaén va fer entrega el passat divendres 25 de febrer a l’Aula Magna de la Universitat de la Bandera d’Andalusia a Salesians Jaén, dins dels actes institucionals pel dia de la comunitat autònoma per reconèixer catorze trajectòries personals i institucionals .

La presència salesiana, amb la representació del director Juan Carlos Macías, va rebre la bandera a la Solidaritat i la Concòrdia per la promoció i ple desenvolupament de la infància, l’adolescència i joventut en situació de desigualtat social mitjançant la seva acció social, a més de commemorar el 2021 els 50 anys de la seva arribada a la capital de Jaén.

«A través de la seva feina atenen les necessitats de les famílies i d’altres grups en situació de vulnerabilitat: migrants, dones, persones en situació de desocupació o amb addiccions, entre d’altres. És una organització transformadora de la societat, dels elements que generen desigualtats i exclusió, i reconeguda per la capacitat de denúncia d’aquestes situacions i de defensa de la justícia social». Aquests van ser alguns dels motius exposats als assistents per justificar la raó d’aquest guardó merescut.

A més de Salesians, l’arquitecte Luis Berges, l’Associació Síndrome de Down, Quesos y Besos, la ramadera Juana Extremera, el Grup Avanza, el torero Curro Díaz, l’equip humà que ha fet possible la vacunació contra el Covid-19 i els esportistes de Jaén que han participat als Jocs Olímpics de Tòquio van ser els homenatjats en les diferents categories.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…