Salesians Joan XXIII organitza la I Fira de Robòtica Educativa “AlcoiBot”

5 mayo 2022

Comunicació Alcoi

l

Amb la participació, en més de 1.000 metres quadrats d'exposició, de 30 projectes de robòtica educativa elaborats per alumnes del mateix centre com d'altres centres de la ciutat i de la comarca.

Durant la jornada del dijous 5 de maig va tenir lloc la primera Fira de Robòtica Educativa “AlcoiBot”, desenvolupada a les instal·lacions del Col·legi Salesià Joan XXIII d’Alcoi.

En aquesta primera edició han participat, en els seus més de 1.000 metres quadrats d’exposició, més de 30 projectes de robòtica educativa tant elaborats per alumnes del mateix centre com d’altres centres de la ciutat i de la comarca, que exposaren i explicaren els seus treballs als visitants.

També van comptar amb més d’una desena d’estands d’empreses especialitzades del sector relacionades amb el disseny i la impressió 3D, drons, electromecànica, telecomunicacions, etc.

A més, Salesians Alcoi comptava amb un estand on es mostraven diferents tallers de robòtica completament interactius i participatius per als visitants, i una zona d’activitats tecnològiques, així com els estands de l’Ajuntament d’Alcoi i del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…