Salesians Montilla, una casa amb molta cura de l’arrelament de les tradicions

4 febrero 2022

Comunicació Montilla

l

De la benedicció de les rosques de la Candelaria fins al ritu de benedicció de les espelmes, processó i santa missa a la festa de la Presentació del Senyor.

La casa salesiana de Montilla va començar el mes de febrer celebrant dues tradicions de gran arrelament a la localitat cordovesa. Durant la jornada del 2 de febrer es va dur a terme la benedicció de les rosques de la Candelaria, una festivitat en què el sacerdot beneeix les rosques que els forners de la ciutat fan per a aquest dia especial amb diferents formes i mides.

«Se celebra la vida consagrada i els quaranta dies que va néixer Jesús i va ser presentat pel seu pare al temple. En aquest cas oferim rosques de pa», comparteixen des de la presència salesiana sobre una iniciativa nova que esperen continuar un altres anys al costat de les congregacions de Montilla.

D’altra banda, emmarcat també a la Jornada de la Vida Consagrada, que compta amb el lema «Caminant junts» i celebra també durant el dimecres 2, es va realitzar durant la tarda el ritu de benedicció de les espelmes, processó i santa missa a la festa de la Presentació del Senyor.

Per això, es va convidar de manera especial les germanes de les diferents congregacions que són presents a Montilla: Esclavas del Divino Corazón, Hermanas Terciarias del Rebaño de María, Hermanitas de los Ancianos desamparados i es va tenir present a l’altar amb imatges a les germanes de clausura que no hi han pogut assistir: Germanes Clarisas i Mares Concepcionistes Franciscanes. «Hem renovat la nostra consagració i els nostres vots de pobresa, obediència i castedat», compartien després de la celebració.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…