Salesians Monzón se solidaritza amb el poble sahrauí

10 marzo 2022

Salesians Monzón

l

Gràcies a la recollida de 600 kg de roba, joguines i material educatiu que s'ha enviat als camps de refugiats de Tindouf.

La primera setmana de març, la professora del centre salesià Santo Domingo Savio de Monzón Carmen Castán juntament amb les seves germanes es van unir a l’expedició que visita els camps de refugiats Sahrauís dirigides per l’associació Alouda.

Aquesta expedició montisonenca ha pogut viure en primera persona la realitat que els centenars de milers de refugiats dels diversos camps viuen cada dia. Fins allà han pogut portar més de 600 kg de roba, joguines i material educatiu recollit al col·legi salesià i que ha pogut arribar fins a Esmara, un dels camps, gràcies a l’ajuda de l’Ajuntament de Monzón, el qual ha participat activament en la recollida de material escolar a través de la biblioteca municipal i a l’enviament de tot el material.

«El material recollit a la nostra localitat s’ha anat repartint per les germanes montisonenques entre els diferents camps. A més, han pogut veure també com es treballa a les escoles dels camps de refugiats i han participat en la carrera solidària Sahara Marathon 2022″, comparteixen des de l’organització.

Les germanes Castán defineixen aquesta experiència com una manera de donar veu al poble Sahrauí, al qual «Els mou l´esperança», per poder tornar aviat als seus llocs d´origen.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…