Salesians Sant Vicenç dels Horts organitza una venda de polseres solidàries en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu

16 febrero 2022

Salesians Sant Vicenç dels Horts

l

Dijous 10 de febrer, un grup de joves de 4t d'ESO de Salesians Sant Vicenç dels Horts, en representació dels seus companys, es van acostar fins a l'Hospital per lliurar 350€ obtinguts a la venda de les polseres candela que ells mateixos van confeccionar. Una iniciativa per recaptar fons per a la cerca de tractaments contra el càncer infantil.

En el marc del projecte COR (Compromesa, Oberta, Resilient) de 4º de ESO, abans de Nadal es va treballar des de l’escola una unitat didàctica anomenada “Vèncer el mal”. I una de les activitats que es van dur a terme va ser la confecció de polsers Candela. Una iniciativa per recaptar fons per a la recerca de tractaments contra el càncer infantil.

Durant les darreres setmanes abans de festes, aquestes polseres es van posar a la venda durant les hores d’esbarjo i l’alumnat va aconseguir recaptar 350 €. Dijous passat 10 de febrer, uns quants nois i noies de 4t d’ESO, com a representants de tot el curs, es van acostar a l’Hospital Sant Joan de Déu per lliurar aquesta quantitat a l’Associació Polseres Candela.

Dues voluntàries de l’Associació van acompanyar els joves en una visita per l’Hospital on van explicar el significat del vestíbul d’entrada i els van ensenyar el nou Hospital Oncològic per a Infants que s’està acabant de construir: el més important i gran de tot Europa.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocial
FISAT celebra la Jornada de inicio de curso en un encuentro para convivir, compartir y agradecer

FISAT celebra la Jornada de inicio de curso en un encuentro para convivir, compartir y agradecer

Más de 130 trabajadores y trabajadoras de los proyectos sociales salesianos estaban convocados el viernes 13 de septiembre a la jornada de inicio de curso de la fundación FISAT Salesianos Social. La casa Salesianos San Juan Bosco acogió este encuentro que contó con...

BlogsFoto con historia
Foto con Historia: A Coruña y Don Bosco

Foto con Historia: A Coruña y Don Bosco

Una fotografía con la imagen de una panorámica desconocida e inusual sobre el acto de inauguración del monumento a Don Bosco en la ciudad de A Coruña; contiguo al colegio salesiano y orientado hacia el Paseo Marítimo. Monumento creado por el escultor gallego Xoán Piñeiro Nogueira, fue erigido en 1977 y rinde homenaje a la labor de Don Bosco en la educación y el desarrollo juvenil.