Salesians Triana rep la visita de la primera adjunta del Defensor del Poble

25 mayo 2023

Salesians Comunicació

l

Teresa Jiménez-Becerril va compartir la ponència "Memòria, Dignitat i Justícia" amb l'alumnat de Batxillerat i Grau Superior de Formació Professional.

El passat divendres 12 de maig la casa Salesiana de Triana rebia la visita de Teresa Jiménez-Becerril, primera adjunta del Defensor del Poble com a responsable de les Àrees dEducació, Cultura i Ocupació, Sanitat i Política Social i Seguretat i Justícia, que es va dirigir als alumnes de Batxillerat i grau superior de Formació Professional per parlar, amb una mirada introspectiva, sobre el dolor que els actes de l’organització terrorista ETA, dissolta el 2018, van causar a la societat espanyola.

La germana d’Alberto Jiménez-Becerril i cunyada d’Ascensión García, assassinats a Sevilla el 30 de gener de 1998, va compartir la ponència «Memòria, Dignitat i Justícia», dins dels actes institucionals que es desenvolupen per conservar la memòria de les víctimes i el record d’un crim que va marcar la història recent de la capital andalusa.

”No hem d’oblidar aquells que han patit i pateixen avui dia les conseqüències del terrorisme, perquè tinguin dignitat, tant les víctimes com les famílies, i que, al seu torn, puguin obtenir justícia, sobretot en el context actual de la nostra societat”, compartia.

D’altra banda, també va explicar als alumnes les funcions del Defensor del Poble, un ens independent que acull les queixes i precs de la ciutadania quan no tenen mitjans o han esgotat altres vies i de la potestat que com a organisme tenen per intercedir en molts d’aquests assumptes.

”Sens dubte va ser un autèntic privilegi comptar amb la seva presència a casa nostra. Gràcies Teresa!», compartien a la conclusió.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
El plumero

El plumero

El 8 de diciembre de 1841 Don Bosco se dispone a decir misa en la Iglesia de San Francisco de Turín. El sacristán, Giuseppe Comotti, golpea con el mango del plumero a un pobre aprendiz llamado Bartolomé Garelli. Don Bosco afea al sacristán su actitud. Llama amigo al muchacho e inicia con él su obra a favor de los chicos.