Salesians Úbeda guardonat amb el segell d’escola eTwinning 2023-2024

15 mayo 2023

Salesians Úbeda

l

Des del Centre expliquen que “aquest reconeixement farà que el nostre alumnat i professorat puguin adquirir magnífiques experiències per tot Europa”.

A principis de maig arribava la comunicació al Col·legi Salesià Santo Domingo Savio d’Úbeda per ser guardonat amb el segell d’escola eTwinning 2023-2024. És una iniciativa de la Comissió Europea que pretén animar les escoles europees a col·laborar utilitzant les Tecnologies de la Informació i la Comunicació proporcionant la infraestructura necessària.

Des del col·legi explicaven que «els diferents equips eTwinning del col·legi estem molt contents perquè això suposa multitud de portes obertes cap a Europa per als nostres alumnes i professors». Des de Salesians Úbeda comparteixen la comunicació que han rebut en anglès des de l’equip eTwinning:

«Felicitats! El “COL·LEGI SALESIÀ SANTO DOMINGO SAVIO” ha estat guardonat amb el Segell Escolar eTwinning 2023-2024. Aquest és un gran èxit de l’equip eTwinning de la teva escola! L’anunci oficial es publicarà a la Plataforma Educativa Escolar Europea en breu i en altres canals de notícies d’eTwinning i de la Comissió Europea.

  • Podeu utilitzar amb orgull l’etiqueta del centre eTwinning al lloc web del vostre centre.
  • En breu, la vostra Organització Nacional de Suport us enviarà un paquet que conté alguns materials eTwinning i, per descomptat, la placa de l’Escola eTwinning.
  • Us convidarem a participar al grup Escoles eTwinning ia les diverses activitats dedicades a les Escoles eTwinning.

Felicitacions novament per ser un exemple per a totes les altres escoles: comptem amb la vostra dedicació i compromís per promoure eTwinning i els seus valors, que estan representats en la missió de les Escoles eTwinning.

L’equip eTwinning»

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…