Salesians Zaragoza acull la III trobada de Laics d’Aragó

28 noviembre 2023

Comunicació Zaragoza

l

Amb la presència del president de la Conferència Episcopal i arquebisbe de Barcelona, el cardenal Juan José Omella; de l'arquebisbe de Saragossa, Carlos Escribano i altres bisbes de les diòcesis d'Aragó.

El dissabte 25 de novembre Salesians Zaragoza va acollir la III trobada de Laics d’Aragó «Tu ets anunci, presència de Crist!». Una cita interessant per aprofundir en la fe i explicar l’experiència dels laics a l’església que va comptar amb la presència del president de la Conferència Episcopal i arquebisbe de Barcelona, el cardenal Juan José Omella; de l’arquebisbe de Saragossa, Carlos Escribano, i altres bisbes de les diòcesis d’Aragó.

Hi va haver moments per dialogar sobre el primer anunci a la vida quotidiana, per conèixer el projecte Cuatro40 d’Acció Catòlica General, els cursets de Cristiandat, fins i tot els joves van comptar amb activitats pròpies durant la tarda, entre altres activitats. La trobada va finalitzar amb una eucaristia.

“L’Església existeix per evangelitzar i amb aquesta tasca dóna resposta al mandat últim de Jesús: Aneu al món sencer i proclameu l’Evangeli (Mc 16, 15). El primer anunci és proclamar, en aquesta societat nostra en què Déu s’ha convertit en un estrany que només causa indiferència, que “Jesús és el Senyor”, que “Déu t’estima”, que “Crist et salva” explicaven després de la trobada .

Amb la tercera edició d’aquestes trobades, les diòcesis germanes d’Aragó van fent camí compartit. Una trobada que va servir com a preàmbul per preparar la Trobada Nacional de Laics que tindrà lloc del 16 al 18 de febrer de 2024.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…