Salesians Zaragoza posa el focus en el ‘Talent i el Futur Professional’

18 diciembre 2023

Salesians Comunicació

l

El col·legi salesià va celebrar amb gran èxit la 5a edició de la jornada dedicada a estudiants i professionals de diferents sectors amb l'objectiu d'orientar segons habilitats, talent i vocació.

El Col·legi Salesià de Zaragoza va celebrar amb gran èxit la V edició de la Jornada de Talent i Futur Professional el passat 14 de desembre en un esdeveniment dirigit a l’alumnat de Formació Professional i Batxillerat que va reunir estudiants, professors i destacats professionals de diferents sectors amb l’objectiu d’orientar els joves sobre el seu futur professional segons les seves habilitats, talent i vocació.

El poliesportiu del col·legi va albergar l’exposició de les diferents empreses i entitat participants, que a més van donar conferències en les seves respectives àrees, van compartir experiències i van motivar els estudiants en l’exploració dels seus interessos i passions.

Es van tractar temes com ara les tendències del mercat laboral, les competències més demandades actualment i les oportunitats de desenvolupament professional.

«Aquesta jornada no només pretén acostar el món que laboral als joves perquè tinguin l’oportunitat de preguntar directament a entitats i empreses quins perfils necessiten, sinó que el món laboral tingui una visió real del nostre alumnat, descobrint-ne les aptituds i els talents», expliquen des del centre.

L´esdeveniment ofereix àmplia informació als joves i les seves famílies sobre programes acadèmics, pràctiques professionals i oportunitats d´ocupació.

La jornada va ser inaugurada per José Luis Algas, director provincial d’INAEM, qui va expressar la seva satisfacció per aquest tipus d’esdeveniments que orienten els joves en la presa de decisions crucials per al futur laboral.

Segons paraules del director salesià, Juan Bosco Sancho, “És el nostre deure guiar-los cap al descobriment del seu potencial i donar-los suport en la construcció del seu camí cap a l’èxit professional”.

El Col·legi Salesià de Zaragoza reafirma el seu compromís amb la formació integral dels seus estudiants, brindant-los eines i oportunitats perquè assoleixin les seves metes i es converteixin en professionals exitosos i compromesos que la societat avui dia necessita.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…