Sanlúcar la Mayor acull una nova trobada de directors d’obres gestionades per seglars de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora

14 octubre 2022

Salesians Comunicación

l

Durant els dies 13 i 14 d'octubre, a la casa salesiana de Sanlúcar la Mayor, es va dur a terme una nova trobada de directors d'obres gestionades per seglars de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

Durant els dies 13 i 14 d’octubre, a la casa salesiana de Sanlúcar la Mayor, es va dur a terme una nova trobada de directors d’obres gestionades per seglars de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

El sentit de les jornades de treball, que va comptar amb la coordinació de Fernando Báñez com a conseller responsable de l’animació i l’acompanyament de les presències, va estar centrat en la comunicació salesiana de la mà de la Delegació. Carlos Martín, delegat inspectorial, juntament amb Antonino Gómez i José Luis García, professionals de l’equip encarregats de la gestió web, la creació de continguts a les xarxes, l’acompanyament de peticions d’imatge corporativa o les propostes d’activitats estratègiques, van poder aprofundir en diferents facetes del Pla Inspectorial de Comunicació i la relació del mateix amb el document inspectorial ‘Obres gestionades per seglars a la Inspectoria Maria Auxiliadora’, a més del Quadre de Referència de la Pastoral Juvenil.

Durant la sessió van realitzar un recorregut sobre els eixos com a models de comunicació d’acord amb els principis i la missió de la Congregació Salesiana, ajudar a desgranar en cada presència salesiana les claus d’identitat que justifiquen la comunicació del model educatiu i pastoral, donant resposta a les demandes de la societat, des d’eines de comunicació, màrqueting, ús de la imatge corporativa i gestió de crisi, o desenvolupar un esquema conceptual de la presència salesiana des del punt de vista de la comunicació sobre la planificació i la gestió del pla local de comunicació.

Durant la segona jornada de treball es va comptar amb la participació de Fernando Miranda, Vicari Inspectorial, que es va fer present a la trobada per compartir les opcions del Projecte Orgànic Inspectorial, aprovat pel Consell després de la feina feta a Málaga el passat mes d’abril per el Capítol Inspectorial. A més, aquesta cita permet avançar en el pla d’acompanyament proposat, a més de compartir experiències i crear sentit de pertinença entre els participants.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…