Tots llest per a la presentació de l’Estrena 2024

27 diciembre 2023

ANS

l

El 27 de desembre de 2023 el Rector Major, Cardenal Ángel Fernández Artime, compartirà el seu missatge des de Roma, a la Casa Generalícia de les Filles de Maria Auxiliadora, per a tota la Família Salesiana.

El 27 de desembre de 2023, com és tradició, el Rector Major dels Salesians de Don Bosco, Cardenal Ángel Fernández Artime, farà lliurament com a primícia a les Filles de Maria Auxiliadora i a tota la Família Salesiana l’Estrena 2024 “El somni que fa somiar”. Un cor que transforma “llops” en “xais”.

“Es compleixen, en aquest any 2024, els 200 anys del moment en el qual Joanet Bosco, el nostre Don Bosco, va tenir el somni conegut de mode molt familiar en tota la Família Salesiana del món com “el somni dels nou anys”. I em sembla que aquesta efemèride dels 200 anys d’un somni que «va condicionar, en tot, el mode de viure i de pensar de Don Bosco. I, en particular, el mode de sentir la presència de Déu en la vida de cadascun i en la història del món» _(cf. P. STELLA, Don Bosco en la història de la religiositat catòlica), mereix ser l’argument central de l’Estrena d’enguany, i el tema que, en tota la Família Salesiana, orientarà tant l’any pastoral, com tantíssimes intervencions educatives i tantes accions socials i evangelitzadores en qualsevol part del món salesià d’aquesta gran família que l’Esperit ha inspirat al nostre pare.”, escrivia el Rector Major en presentar el tema de l’Estrena.

L’esdeveniment es durà a terme a Roma, a la Casa Generalícia de les Filles de María Auxiliadora (FMA), en presència de la Mare General, Sor Chiara Cazzuola, del seu Consell, de la Comunitat resident, d’alguns membres del Consell General SDB i de representants de la Família Salesiana.

Després d’una primera introducció del Rector Major, es projectarà el vídeo que acompanya i il·lustra, a través de les imatges, el significat del missatge de l’Estrena.

Seguirà una entrevista, en la qual el Cardenal Ángel Fernández Artime respondrà a les preguntes de dos exponents de la Família Salesiana. Per mitjà d’aquest diàleg, serà possible endinsar-se en el tema per a conèixer els detalls i les rutes de lectura.

La presentació de l’Estrena serà transmesa al complet a les 17.00 h (hora de Roma) en viu per a tothom.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…