Un alumne de Palma del Río Medalla d’or a les Olimpíades de FP ‘Andalusia Skills 2023’

7 noviembre 2023

Fuente Palmera Información

l

El jove Juan Gordillo del Col·legi Salesià "San Luis Rey" es va imposar en la modalitat de control industrial.

L’esdeveniment s’ha celebrat a Málaga del 24 al 27 doctubre. L’estudiant, de 20 anys, que cursa estudis al Col·legi Salesià «San Luis Rey» de Palma del Río, es va imposar en la modalitat de control industrial. Al campionat també hi han participat l’alumne Ismael Arroyo Osuna, de Peñalosa, i el tutor Francisco José López Patrón, de Fuente Palmera.

Andalucía Skills és un campionat autonòmic que se celebra cada dos anys dirigit a l’alumnat dels ensenyaments de Formació Professional d’Andalusia i té com a finalitat principal posar de manifest el nivell de desenvolupament de les competències professionals de tipus tècnic i el grau d’excel·lència que assoleix aquest alumnat amb formació en el sistema educatiu de la Comunitat Autònoma d’Andalusia.

Del 24 al 27 d’octubre s’ha celebrat la VII edició a l’IES La Rosaleda de Málaga on s’han donat cita 159 estudiants de 84 centres docents sostinguts amb fons públics de les vuit províncies andaluses, que han estat acompanyats per 149 tutors docents i 27 professors experts.

Entre ells, Juan Gordillo Rivero, de Silillos; Ismael Arroyo Osuna, de Peñalosa, tots dos de 20 anys; i el tutor, Francisco José López Patrón, de Fuente Palmera. Tots en representació del Col·legi dels Salesians de Palma del Río, on cursen cicles formatius i en el cas de López Patrón, porta molts anys com a professor.

Juan Gordillo ha participat en l’especialitat de Control Industrial; Ismael Arroyo a la de Refrigeració; i Francisco José López a la de Tecnologia de l’Automòbil amb l’alumne, Miguel Ángel Torres Rodríguez.

Els tres alumnes del centre han desenvolupat una dura feina durant els quatre dies de campionat, sumat al sobreesforç que han hagut de realitzar durant la preparació prèvia. Però l’experiència que han viscut durant aquests dies serà inoblidable per a ells, tant a nivell tècnic, pedagògic i personal.

I més encara per a Juan Gordillo, que va obtenir la medalla d’or en l’especialitat de Control Industrial, per la qual cosa formarà part de l’equip andalús que participarà a la fase nacional del campionat a Madrid (Spainskills), al mes d’abril de 2024. Comença novament una altra etapa preparatòria per part de l’alumne i del seu tutor per a aquesta cita nacional.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…