Una gran experiència internacional d’intercanvi a l’ESO i de pràctiques professionals a la Formació Professional

3 julio 2023

Salesians Monzón

l

Alumnat de Salesians Monzón torna a casa molt feliç per haver pogut gaudir d'una experiència a l'estranger que els ha enriquit tant professionalment com personalment.

Els alumnes del Col·legi Salesià Santo Domingo Savio de Monzón que estaven realitzant les seves pràctiques en empreses europees ja estan de tornada a casa.

Durant aquest curs escolar han estat diverses les mobilitats que els alumnes del col·legi montisonenc han realitzat per tota la geografia europea. Tant alumnes de l’ESO com de Batxillerat han gaudit d’estades a països com Àustria, França o Itàlia. Pel que fa a la Formació Professional, també hem tingut tres alumnes que s’han embarcat en una aventura europea de gairebé tres mesos.

Marc Barrera, Mohamed Laghlid i Eduardo Pequerul han estat els alumnes que han realitzat les seves pràctiques a empreses estrangeres per finalitzar els seus estudis de Grau Mitjà. Marc i Mohamed, dos alumnes de Gestió Administrativa, han pogut posar en pràctica els seus coneixements a una empresa de la localitat francesa de La Crau, a prop de Marsella. Eduardo, alumne d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, va escollir Suïssa com a destinació per poder dur a terme les pràctiques en una empresa d’electricitat.

Els tres alumnes han tornat molt feliços per haver pogut gaudir d’aquesta experiència que els ha enriquit tant professionalment com personalment. Han practicat el francès a més que han desenvolupat soft skills perquè han de viatjar a un país nou, conviure i treballar amb persones d’altres països i acostumar-se a una nova cultura i forma de vida. Els seus plans de futur se centren a continuar els estudis de Grau Superior, però ja tenen en ment tornar a viure aquesta experiència tan enriquidora quan tinguin la mateixa oportunitat al segon curs.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…