Wordle: 100 anys a Badalona

11 marzo 2022

Salesians Badalona

l

Per celebrar els 100 anys de l'arribada dels Salesians a la ciutat de Badalona, ​​la presència salesiana va llançar una adaptació del joc de moda: Wordle edició especial.

Per celebrar els 100 anys de l’arribada dels Salesians a la ciutat de Badalona, ​​la presència salesiana va llançar una adaptació del joc de moda: Wordle edició especial.

«Des del diumenge 13 de febrer fins al dia de Maria Auxiliadora, el 24 de maig, es publica cada dia a les 8.00 un enllaç al Twitter @SalesiansBDN on s’ha de descobrir una paraula o un concepte relacionat amb els 100 anys dels Salesians a Badalona, ​​la vida de Don Bosco, els Salesians…», comparteixen des del centre salesià sobre aquesta activitat amb què han volgut acostar la visió salesiana a una tendència que omple cada racó de les xarxes socials. «Quan diem concepte ens referim a més d’una paraula, però el joc no ens deixa posar espais, ni guions, per això anirà tot junt, amb la dificultat afegida que això pot comportar», expliquen sobre la dinàmica.

Per què aquestes dates?

Perquè entre el 13 de febrer i el 24 de maig hi ha 100 dies. Un dia per cada any de presència de la congregació a la ciutat.

Com es juga a Wordle?

Cada participant ha d’endevinar el WORDLE en 6 intents. El jugador pot introduir paraules de tantes lletres com caselles hi hagi i fer clic a ENTER. A diferència del Wordle Original, no hi ha un diccionari darrere, per la qual cosa accepta qualsevol combinació de lletres.

«Després de cada intent el color de les lletres canviarà per indicar l´evolució de la partida. No es tindran en compte els accents a l´hora d´introduir paraules. Tampoc la grafia “ç”, que serà una “c”, ni el punt volat de l’ela geminada, que serà una doble ela. Es poden repetir lletres. Vigileu!», expliquen sobre una competició casolana que ha recorregut cada racó dels patis salesians de Badalona.

«Setmanalment, els divendres, publicarem el llistat actualitzat de les paraules que ja s’han jugat, de manera que durant el cap de setmana, que habitualment tenim més temps, podreu recuperar les paraules no jugades. Trobareu els #Wordles ja publicats a la web “, afegeixen.

I quin és el premi?

«Volem que, després de 100 dies de joc, gaudeixin i aprenguin algunes coses sobre aquests 100 anys dels Salesians a Badalona», comparteixen des de la casa salesiana.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…