Jerónimo Lloret Lloret, salesià sacerdot (1929-2023)

24 agosto 2023

Secretari inspectorial SMX

l

Tenia 94 anys. L'eucaristia amb les restes mortals del nostre germà salesià serà celebrada el divendres 25, a les 11:00 hores a la Parròquia Sant Joan Bosco, Salesians El Campello.

Des de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora es comunica que, dimecres a la tarda 23 d’agost de 2023, moria el germà salesià sacerdot Jerónimo Lloret Lloret, a causa d’una insuficiència cardíaca. Jerónimo havia estat ingressat a l’Hospital de San Juan i la seva salut no havia millorat aquesta darrera setmana.

L’eucaristia amb les restes mortals del nostre germà salesià serà celebrada el divendres 25, a les 11:00 hores a la Parròquia Sant Joan Bosco, Salesians El Campello.

La vetlla tindrà lloc el divendres de 9.00 a 11.00 hores. La comunitat salesiana, germans salesians, familiars i amics resaran la pregària de laudes a les 10.00 hores davant del cos sense vida del germà salesià Jerónimo, donant gràcies a Déu pel do de la seva vida.

Que el Senyor Ressuscitat aculli amb tendresa el germà Jerónimo entre tots aquells que han lliurat la seva vida a la missió salesiana; i que Maria Auxiliadora, a qui tant va estimar, l’aculli amb l’afecte de Bona Mare del cel.

Descansi en pau.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

Aprendiendo a vivirBlogs
Deep News

Deep News

El phubbing es un comportamiento social que puede tener efectos negativos en las relaciones interpersonales, especialmente en el contexto familiar. Te contamos más en el artículo.