Jerónimo Lloret Lloret, salesià sacerdot (1929-2023)

24 agosto 2023

Secretari inspectorial SMX

l

Tenia 94 anys. L'eucaristia amb les restes mortals del nostre germà salesià serà celebrada el divendres 25, a les 11:00 hores a la Parròquia Sant Joan Bosco, Salesians El Campello.

Des de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora es comunica que, dimecres a la tarda 23 d’agost de 2023, moria el germà salesià sacerdot Jerónimo Lloret Lloret, a causa d’una insuficiència cardíaca. Jerónimo havia estat ingressat a l’Hospital de San Juan i la seva salut no havia millorat aquesta darrera setmana.

L’eucaristia amb les restes mortals del nostre germà salesià serà celebrada el divendres 25, a les 11:00 hores a la Parròquia Sant Joan Bosco, Salesians El Campello.

La vetlla tindrà lloc el divendres de 9.00 a 11.00 hores. La comunitat salesiana, germans salesians, familiars i amics resaran la pregària de laudes a les 10.00 hores davant del cos sense vida del germà salesià Jerónimo, donant gràcies a Déu pel do de la seva vida.

Que el Senyor Ressuscitat aculli amb tendresa el germà Jerónimo entre tots aquells que han lliurat la seva vida a la missió salesiana; i que Maria Auxiliadora, a qui tant va estimar, l’aculli amb l’afecte de Bona Mare del cel.

Descansi en pau.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…