Daniel Cegarra, alumne de Salesians Cartagena, campió del món de trial amb Espanya

16 agosto 2023

Salesians Cartagena

l

Aconsegueix el doblet després de proclamar-se també campió del món per equips amb la selecció espanyola a Glasgow.

Daniel Cegarra Moltó, alumne del Col·legi Salesià de Cartagena, s’ha proclamat Campió del Món Junior de Trial als mundials de l’UCI d’Escòcia.

Després de proclamar-se campió del món per equips amb la selecció espanyola el 10 d’agost passat, ara aconsegueix el títol tan preat que el porta a dalt de tot del panorama mundial.

«La seva dedicació, esforç i passió per aquest esport són un veritable exemple per a tots els seus companys i companyes», compartien des del centre salesià en conèixer la notícia la jornada del 13 d’agost.

A la prova per equips va contribuir a aconseguir el cinquè entorxat mundial consecutiu per a Espanya i va aconseguir l’èxit del ‘Supermundial’ de ciclisme sumant un total de 810 punts, 130 més que França, plata, i 210 més que la local Gran Bretanya, bronze.

A la prova individual, Cegarra, als 18 anys, va obtenir el reconeixement com a júnior en la modalitat de 26 polzades després de la medalla de plata de l’any passat en la cita que va tenir lloc a Abu Dhabi.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadFamilia Salesianasmxssm
«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

Así iniciaba Tarcízio Morais, Superior de la Inspectoría Salesiana de Portugal (POR) su presentación en la inauguración del 9º Congreso Internacional de María Auxiliadora, celebrado en Fátima entre el 29 de agosto y 2 de septiembre. Cerca de 300 miembros de los diferentes grupos de Familia Salesiana de España han vivido esta experiencia de fe y fraternidad.