La Fundació Don Bosco arranca amb aquesta emocionant aventura que té com a protagonistes d’aquests contes els joves residents dels pisos per a sol·licitants de protecció internacional, juntament amb l’equip educatiu responsable i una persona voluntària del projecte.
Amb el llenguatge dels contes, idioma universal, pretenem d’arribar a totes les persones que s’acostin a aquest recurs educatiu. Recullen la tradició oral amb l’objectiu d’informar, sensibilitzar i compartir històries tan diverses com les persones protagonistes i els seus orígens.
«Gràcies a Mikyta, Kabou, Pape, Ayoub, Hadji, James, Ayoub, Mahmadou, Abdulah i Abdoulkarim, per obrir-nos els seus cors i apropar-nos a deu contes que van marcar la seva infantesa d’una o altra manera. Gràcies a Antonio Comino, que de manera voluntària ha contribuït amb la maquetació i les il·lustracions que omplen de vida els relats dels nostres joves» expliquen des de la Fundació Don Bosco.
Fa un any un equip de professionals i de joves de la Fundació Don Bosco, en concret, del Programa d’Emancipació Juvenil Buzzetti, van somiar amb compartir històries tan variades i especials com els orígens dels nois que resideixen en els nostres pisos per a joves sol·licitants de protecció internacional.
El llenguatge dels contes, idioma universal, ha sigut l’eina elegida per a fer a conèixer les històries d’aquests joves valents que desitgen recordar a totes les persones, ja que en la diversitat hi ha la riquesa i la bellesa de la humanitat.
«Desitgem a tots i a totes els/es que se submergeixin en “Conta-contes del Món” un viatge ple d’emocions que contribueixi a generar noves mirades, carregades de respecte i d’amor vers les persones sol·licitants d’asil» afegeixen.
La Fundació Don Bosco gestiona tres pisos localitzats a Sevilla i Granada que acullen a homes joves de 18 a 26 anys, sense càrregues familiars, sol·licitants d’asil i membres de la Xarxa Nacional d’Acollida per a sol·licitants de Protecció Internacional.
0 comentarios