La Fundació Don Bosco estrena la iniciativa Conta-contes del Món del Programa Buzzetti

3 julio 2024

Per Fundació Don Bosco.

l

Una activitat que sorgeix en el context del 25 aniversari de la Fundació Don Bosco des dels pisos per a joves sol·licitants de protecció internacional del Programa d’Emancipació Juvenil Buzzetti

La Fundació Don Bosco arranca amb aquesta emocionant aventura que té com a protagonistes d’aquests contes els joves residents dels pisos per a sol·licitants de protecció internacional, juntament amb l’equip educatiu responsable i una persona voluntària del projecte.

Amb el llenguatge dels contes, idioma universal, pretenem d’arribar a totes les persones que s’acostin a aquest recurs educatiu. Recullen la tradició oral amb l’objectiu d’informarsensibilitzar i compartir històries tan diverses com les persones protagonistes i els seus orígens.

«Gràcies a MikytaKabouPapeAyoubHadjiJamesAyoubMahmadouAbdulah i Abdoulkarim, per obrir-nos els seus cors i apropar-nos a deu contes que van marcar la seva infantesa d’una o altra manera. Gràcies a Antonio Comino, que de manera voluntària ha contribuït amb la maquetació i les il·lustracions que omplen de vida els relats dels nostres joves» expliquen des de la Fundació Don Bosco.

Fa un any un equip de professionals i de joves de la Fundació Don Bosco, en concret, del Programa d’Emancipació Juvenil Buzzetti, van somiar amb compartir històries tan variades i especials com els orígens dels nois que resideixen en els nostres pisos per a joves sol·licitants de protecció internacional.

El llenguatge dels contes, idioma universal, ha sigut l’eina elegida per a fer a conèixer les històries d’aquests joves valents que desitgen recordar a totes les persones, ja que en la diversitat hi ha la riquesa i la bellesa de la humanitat.

«Desitgem a tots i a totes els/es que se submergeixin en “Conta-contes del Món” un viatge ple d’emocions que contribueixi a generar noves mirades, carregades de respecte i d’amor vers les persones sol·licitants d’asil» afegeixen.

La Fundació Don Bosco gestiona tres pisos localitzats a Sevilla i Granada que acullen a homes joves de 18 a 26 anys, sense càrregues familiars, sol·licitants d’asil i membres de la Xarxa Nacional d’Acollida per a sol·licitants de Protecció Internacional.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilessmxssm
El Sínodo Salesiano de los Jóvenes lanza una propuesta para todo el mundo salesiano

El Sínodo Salesiano de los Jóvenes lanza una propuesta para todo el mundo salesiano

El encuentro de casi 400 jóvenes de 94 nacionalidades en Valdocco-Colle Don Bosco, con una media de 23 años, con culturas y lenguas distintas y todos con una misma fe y un mismo e intenso compromiso con la obra iniciada por Don Bosco anima a profundizar en la vivencia de la Espiritualidad Juvenil Salesiana en una dimensión internacional.