El President de la Regió de Múrcia acudeix a Salesians Cabezo de Torres per commemorar els 65 anys de la presència salesiana

2 febrero 2022

Comunicació Cabezo de Torres

l

D. Fernando López Miras va estar acompanyat per Doña María Isabel Campuzano, Consellera d'Educació.

A la jornada de l’1 de febrer va tenir lloc la visita a la casa salesiana de Cabezo de Torres de D. Fernando López Miras, President de la Regió de Múrcia, acompanyat per Donya María Isabel Campuzano, Consellera d’Educació, per celebrar un acte institucional en commemoració dels 65 anys de presència salesiana a la localitat.

Els Salesians, presents a la ciutat des de mitjans dels anys cinquanta, mantenen la seva tasca educant i evangelitzant els joves i les seves famílies, amb l’estil de Don Bosco, com a fidel reflex del somni original del sacerdot Antonio Valverde.

Una història nascuda entre llimoners que escriu nous capítols recordant l’afany pastoral de salesians com a don Tomás Baraut, don Celedonio Macías, don Basilio Bustillo o don Benjamín Juaristi, juntament amb el suport del Bisbe de la Diòcesi don Ramón Sanahuja i Marcé. Un projecte consolidat al llarg del temps que compta amb el compromís de totes les persones que formen la gran família salesiana a Cabezo de Torres.

Durant la visita, el President va mostrar sempre el seu costat més proper, xerrant amb l’alumnat de totes les etapes, el personal docent i el personal d’administració i serveis. «Agraïm enormement aquest gran gest, ha estat un veritable plaer rebre’l», compartien des del centre educatiu. «A per uns altres 65 anys de salesianitat a la nostra pedania!»

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…