Edebé presenta el cicle: Monogràfics formatius #DeOtraManera

3 febrero 2022

Edebé

l

De febrer a març, tots els dijous, amb un total de 8 sessions de la mà d'especialistes en transformació educativa.

L’educació es troba en un moment únic de canvi i de gran transformació. Són múltiples els esforços que la comunitat educativa duu a terme per afrontar la disjuntiva de transformar les formes d’aprenentatge. Davant la incertesa consubstancial al nostre temps, l’objectiu és sumar i, entre tots els agents, aconseguir abordar aquest procés de canvi per consolidar les generacions actuals i futures.

El consens social que ha unit tres grans iniciatives educatives —la nova llei (LOMLOE) del Ministeri d’Educació, l’Agenda 2030 promoguda per les Nacions Unides i el Pacte Educatiu Global del papa Francesc— és la gran oportunitat.

L’objectiu és fonamentar que educar d’una altra manera és possible i que necessitem un nou model educatiu.

Amb el moviment Educar #DeOtraManera, acompanyat per grans experts en educació, Edebé considera que la formació de tots els professionals que hi participen i estan implicats en el procés és una de les peces clau.

El proper dijous 3 de febrer, Edebé presenta el primer dels 8 Monogràfics formatius de la mà despecialistes en la transformació educativa que estem vivint.

Aquests cursos seran una oportunitat única per debatre, compartir i aprendre amb grans professionals de l’educació i portar l’experiència al dia a dia.

Cada curs constarà de dues parts desenvolupades en una mateixa jornada; al matí, exposició d’un expert (d’accés lliure) i a la tarda webinar en directe de com dur la pràctica a l’aula (prèvia inscripció).

Els monogràfics abordaran temes com les competències, ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) a l’aula, comprensió lectora, educació emocional o el nou currículum de religió i l’atenció a la diversitat a través de la tecnologia.

Amb el projecte educatiu, Edebé vol ser un dels grans motors del canvi i acompanyar la comunitat educativa en aquest gran desafiament amb la premissa que educar #DeOtraManera és possible.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsFoto con historia
Foto con Historia: A Coruña y Don Bosco

Foto con Historia: A Coruña y Don Bosco

Una fotografía con la imagen de una panorámica desconocida e inusual sobre el acto de inauguración del monumento a Don Bosco en la ciudad de A Coruña; contiguo al colegio salesiano y orientado hacia el Paseo Marítimo. Monumento creado por el escultor gallego Xoán Piñeiro Nogueira, fue erigido en 1977 y rinde homenaje a la labor de Don Bosco en la educación y el desarrollo juvenil.