El pare Gildasio Mendes, Conseller Mundial Salesià per la Comunicació Social, visita l’editorial salesiana «Edebé»

22 abril 2022

ANS

l

Durant la seva estada va conèixer els salesians i l'equip de l'editorial salesiana, un punt de referència per a les obres salesianes.

El pare Gildasio Mendes, Conseller General per a la Comunicació Social, aprofitant la seva participació en la trobada amb els Inspectors de la Regió Mediterrània, en resposta a la invitació del Conseller Regional del pare Juan Carlos Pérez Godoy, va ser de visita a Barcelona.

Durant la seva estada va conèixer els salesians i l’equip de l’editorial salesiana Edebé. D’aquesta manera, el Conseller general va poder veure de prop l’editorial, que és un punt de referència per a les obres salesianes. La setmana passada va conèixer a Antonio Garrido, Gerent General d'»Edebé», qui li va presentar l’organització i els objectius de l’editorial. Així, el 19 d’abril, el pare Mendes va visitar l’obra personalment. En un primer moment va arribar a les oficines centrals ubicades a la realitat salesiana de Sarrià (Barcelona) acompanyat per la Responsable de Desenvolupament de Projectes, Marta Palomares i va ser entrevistat per la Responsable de Comunicació, Marta Muntada, sobre temes de Comunicació Social.

Posteriorment es va reunir amb els membres del Comitè de Direcció de l’Editorial, i amb el Director Comercial i de Màrqueting, Iván Olivé, que va explicar al pare Mendes els projectes editorials en què està treballant “Edebé” i com s’afronta el futur, acompanyant i assistint a les escoles en el seu procés de digitalització. Finalment, el Conseller General va visitar el magatzem d’Edebé», situat als afores de Barcelona, acompanyat pel Director Financer i de Serveis, Xavier Español, podent així comprovar l’amplitud dels espais i la rigorosa organització que subjau en el treball d’una editorial que comercialitza milers de llibres.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.