El pare Gildasio Mendes, Conseller Mundial Salesià per la Comunicació Social, visita l’editorial salesiana «Edebé»

22 abril 2022

ANS

l

Durant la seva estada va conèixer els salesians i l'equip de l'editorial salesiana, un punt de referència per a les obres salesianes.

El pare Gildasio Mendes, Conseller General per a la Comunicació Social, aprofitant la seva participació en la trobada amb els Inspectors de la Regió Mediterrània, en resposta a la invitació del Conseller Regional del pare Juan Carlos Pérez Godoy, va ser de visita a Barcelona.

Durant la seva estada va conèixer els salesians i l’equip de l’editorial salesiana Edebé. D’aquesta manera, el Conseller general va poder veure de prop l’editorial, que és un punt de referència per a les obres salesianes. La setmana passada va conèixer a Antonio Garrido, Gerent General d'»Edebé», qui li va presentar l’organització i els objectius de l’editorial. Així, el 19 d’abril, el pare Mendes va visitar l’obra personalment. En un primer moment va arribar a les oficines centrals ubicades a la realitat salesiana de Sarrià (Barcelona) acompanyat per la Responsable de Desenvolupament de Projectes, Marta Palomares i va ser entrevistat per la Responsable de Comunicació, Marta Muntada, sobre temes de Comunicació Social.

Posteriorment es va reunir amb els membres del Comitè de Direcció de l’Editorial, i amb el Director Comercial i de Màrqueting, Iván Olivé, que va explicar al pare Mendes els projectes editorials en què està treballant “Edebé” i com s’afronta el futur, acompanyant i assistint a les escoles en el seu procés de digitalització. Finalment, el Conseller General va visitar el magatzem d’Edebé», situat als afores de Barcelona, acompanyat pel Director Financer i de Serveis, Xavier Español, podent així comprovar l’amplitud dels espais i la rigorosa organització que subjau en el treball d’una editorial que comercialitza milers de llibres.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
El plumero

El plumero

El 8 de diciembre de 1841 Don Bosco se dispone a decir misa en la Iglesia de San Francisco de Turín. El sacristán, Giuseppe Comotti, golpea con el mango del plumero a un pobre aprendiz llamado Bartolomé Garelli. Don Bosco afea al sacristán su actitud. Llama amigo al muchacho e inicia con él su obra a favor de los chicos.