Dos salesians seran ordenats sacerdots i quatre rebran l’ordre del diaconat aquest dissabte a Madrid

8 junio 2022

Manuel Serrano

l

El Cardenal Osoro, arquebisbe de Madrid, presidirà la celebració a les 12 del matí al Santuari de Maria Auxiliadora.

El Santuari de Maria Auxiliadora, a Madrid, acollirà aquest dissabte, 11 de juny, les ordenacions sacerdotals i diaconals de salesians. El Cardenal Carlos Osoro, arquebisbe de Madrid, presidirà la celebració de l’Eucaristia i imposarà les mans sobre els nous preveres i diaques salesians.

Els joves salesians Sergi Moreno (Barcelona) i Jesús María Ortega (Nueva Carteya, Córdoba), procedents de la província salesiana Maria Auxiliadora, seran ordenats preveres.  Luis Álvarez (Puertollano, Ciudad Real), Diego Borbolla (Santander), Paulin Kolani (Cinkassé-Togo) i Emmanuel Lokossou (Dogbo-Benín) seran ordenats diaques. Els dos primers procedeixen de la Inspectoria Santiago el Mayor, mentre que els altres dos pertanyen a províncies salesianes ubicades a Àfrica. El lema escollit per a l’ocasió és ‘Senyor, tu que ho coneixes tot, saps que t’estimo’ (Jn. 21, 17), la resposta de Pere a Jesús Ressuscitat a la vora del mar de Tiberíades.

Mesos de fruits vocacionals

Aquestes dates són especialment vocacionals per als Salesians a Espanya. El passat dissabte 14 de maig, el Santuari de Maria Auxiliadora de Córdoba va acollir l’ordenació sacerdotal del salesià Bernabé Arjona. El dissabte 4 de juny, a la capella de Nuestra Señora del Carmen de Salesians Utrera (Sevilla), va tenir lloc la professió perpètua com a salesià de Don Bosco de Javier Alcedo. El dissabte 25 de juny, Alberto Arteaga farà la seva professió perpètua al Santuari de Maria Auxiliadora de Madrid. I el proper mes, el diumenge 31 de juliol, Bienvenu Yalassime serà ordenat sacerdot a la seva ciutat d’origen, Bangui (República Centreafricana).

“Donem gràcies a Déu per beneir amb la vocació d’aquests germans joves la vida de l’Església i de la nostra Congregació, i els posem sota la intercessió de Maria Auxiliadora”, expressen en un comunicat José Carlos Sobejano i José Luis Navarro, coordinadors d’Animació Vocacional a les inspectories dels Salesians a Espanya.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadssmVisitaExtraordinaria
Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de las Casas de la inspectoría de Santiago el Mayor celebraron su asamblea anual los pasados 24 y 25 de abril en la Casa de Ejercicios de la Esclavas del Cristo Rey de Madrid. Un foro de evaluación y reflexión convocado por...