Dos salesians seran ordenats sacerdots i quatre rebran l’ordre del diaconat aquest dissabte a Madrid

8 junio 2022

Manuel Serrano

l

El Cardenal Osoro, arquebisbe de Madrid, presidirà la celebració a les 12 del matí al Santuari de Maria Auxiliadora.

El Santuari de Maria Auxiliadora, a Madrid, acollirà aquest dissabte, 11 de juny, les ordenacions sacerdotals i diaconals de salesians. El Cardenal Carlos Osoro, arquebisbe de Madrid, presidirà la celebració de l’Eucaristia i imposarà les mans sobre els nous preveres i diaques salesians.

Els joves salesians Sergi Moreno (Barcelona) i Jesús María Ortega (Nueva Carteya, Córdoba), procedents de la província salesiana Maria Auxiliadora, seran ordenats preveres.  Luis Álvarez (Puertollano, Ciudad Real), Diego Borbolla (Santander), Paulin Kolani (Cinkassé-Togo) i Emmanuel Lokossou (Dogbo-Benín) seran ordenats diaques. Els dos primers procedeixen de la Inspectoria Santiago el Mayor, mentre que els altres dos pertanyen a províncies salesianes ubicades a Àfrica. El lema escollit per a l’ocasió és ‘Senyor, tu que ho coneixes tot, saps que t’estimo’ (Jn. 21, 17), la resposta de Pere a Jesús Ressuscitat a la vora del mar de Tiberíades.

Mesos de fruits vocacionals

Aquestes dates són especialment vocacionals per als Salesians a Espanya. El passat dissabte 14 de maig, el Santuari de Maria Auxiliadora de Córdoba va acollir l’ordenació sacerdotal del salesià Bernabé Arjona. El dissabte 4 de juny, a la capella de Nuestra Señora del Carmen de Salesians Utrera (Sevilla), va tenir lloc la professió perpètua com a salesià de Don Bosco de Javier Alcedo. El dissabte 25 de juny, Alberto Arteaga farà la seva professió perpètua al Santuari de Maria Auxiliadora de Madrid. I el proper mes, el diumenge 31 de juliol, Bienvenu Yalassime serà ordenat sacerdot a la seva ciutat d’origen, Bangui (República Centreafricana).

“Donem gràcies a Déu per beneir amb la vocació d’aquests germans joves la vida de l’Església i de la nostra Congregació, i els posem sota la intercessió de Maria Auxiliadora”, expressen en un comunicat José Carlos Sobejano i José Luis Navarro, coordinadors d’Animació Vocacional a les inspectories dels Salesians a Espanya.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La lámpara de gas

La lámpara de gas

Una nueva luz Nací en la fábrica “Gas e luce Torino”. Tanto yo, como cientos de hermanas mías, llevábamos impreso el sello del progreso. La intensa y brillante luz que brotaba de nuestras cabezas mejoraba el alumbrado de los hogares de la ciudad. Protegieron mi...